• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Teks intensyviai tvarkyti reikalus, derinti interesus bei galimybes su kolegomis ir viršininkais. Jei norite labiau susibičiuliauti su aplinkiniais, pelnyti jų simpatijas, venkite demonstruoti savo pranašumą.

Avinas Teks intensyviai tvarkyti reikalus, derinti interesus bei galimybes su kolegomis ir viršininkais. Jei norite labiau susibičiuliauti su aplinkiniais, pelnyti jų simpatijas, venkite demonstruoti savo pranašumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien labai svarbu rimtai vykdyti prisiimtas pareigas, laikytis esminių principų, duoto žodžio. Aplinkiniai jums noriai patars ir pritars. Dėl to įgysite daugiau pasitikėjimo savo jėgomis ir atliekamų veiksmų prasmingumu.

REKLAMA

Dvyniai Reikaluose ir tarpusavio santykiuose bus daug neapibrėžtumo. Venkite pernelyg atvirai plepėti apie savo planus, sumanymus - tuo gali kažkas slapta pasinaudoti. Neblogai turėtų sektis meno, medicinos, socialinėje srityje.

Vėžys Bus netikėtų kontaktų, iššūkių. Svarbiausia, nebūkite patiklūs ir impulsyvūs. Pasistenkite neskrajoti padebesiais tvarkydami finansinius, buhalterijos reikalus, sudarydami gamybos bei prekybos sutartis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Aktualiausi šiandien bus pinigų ir turto reikalai. Nedelsdami tvarkykite nuosavybės dokumentus, vertybinius popierius. Rimčiau rūpinkitės verslu, jei jį turite. Yra vilties, kad pavyks gauti neblogą užsakymą.

Mergelė Galite tikėtis įspūdžių, informacijos, įsimintinų kontaktų, svarių idėjų bei pasiūlymų. Bus ko pasimokyti, pasisemti iš kitų. Panašu, kad kils noras gražiau susitvarkyti buitį, įtikti artimiesiems. Tai nepigiai kainuos, bet nesigailėsite.

Svarstyklės Jūsų įtaka kitiems bus nemaža, tačiau pasitikėjimą savimi mažins keistas vidinis nerimas. Šiandien nesigriebkite atsakingų, sudėtingų darbų. Vakare itin trokšite palaikymo, romantikos. Kažkuo galite pradžiuginti mylimą žmogų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandieną sugebėsite suderinti pareigas ir pramogas. Galimos išlaidos, susijusios su asmeninio verslo ar vaikų poreikiais, bet jos bus planinės ir racionalios. Jei pavakariais užsuksite į grožio saloną ar sporto klubą, nepasigailėsite.

Šaulys Ryžtingai spręskite dalykines problemas. Pasistenkite laikytis darbo tvarkos, neieškokite, kam primesti savo pareigas ir atsakomybę. Galimi teigiami pokyčiai, kurie bus reikšmingi ne tik jums, bet ir aplinkiniams. Tinkamas laikas koreguoti įvaizdį.

Ožiaragis Rimtai gilinsitės į situaciją, besiklostančią asmeniniame gyvenime, versle. Jums gali pateikti pasiūlymą, susijusį su projektu, reikalaujančiu investicijų. Jei sugalvosite prie to prisidėti, viską išsiaiškinkite ir pasirūpinkite garantijomis.

REKLAMA

Vandenis Regis, sieksite labiau save įtvirtinti, kažką gauti, bet pageidausite, kad tai nieko nekainuotų. Pravartu tvarkyti su mokesčiais, draudimu, paveldėjimu susijusius reikalus, priminti apie negrąžintą skolą bei patiems atsiskaityti su kreditoriais.

Žuvys Palanku gilintis į mokslus, spręsti teisinius kazusus, siekti objektyvumo, plėsti akiratį. Galite užmegzti pokalbį su įtakingu asmeniu, kuris padės jums ieškant darbo, tvarkant juridinius reikalus, ruošiantis kur nors toliau vykti ar pan.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų