REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atlikėja Katažina Nemycko su malonumu ruošiasi artėjančioms vestuvėms su atlikėju, kompozitoriumi Deivydu Zvonkumi.

Atlikėja Katažina Nemycko su malonumu ruošiasi artėjančioms vestuvėms su atlikėju, kompozitoriumi Deivydu Zvonkumi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Žinote, stresiuko šiek tiek yra. Tačiau kaip sakė Oksana (red. past. Oksana Pikul-Jasaitienė), imk ir jausk malonumą. Tą ir darau“, - portalui „Balsas.lt“ apie pasiruošimą vestuvėms pasakojo Katažina Nemycko.

REKLAMA

Paklausta, kada planuoja kelti svarbiausią gyvenimo šventę, Katažina liko paslaptinga. „Datą kol kas dar norėtume pasaugoti paslaptyje. Tikrai nesislapstysime, tačiau tebūnie tai šiokia tokia staigmena“, - telefonu pasakojo atlikėja, prasitarusi, kad vestuvinė suknelė dar nė nepradėta siūti. „Galvojau, kad tuomet kabos ji kažkur kampe. Dar paskui sugalvosiu, kad ne tokios norėjau“, - juokėsi pašnekovė, kuriai vestuvinį apdarą kurs dizaineris Liutauras Salasevičius. Priežastis paprasta – sutapo tiek jo, tiek pačios Katažinos požiūris į svarbiausios moters gyvenimo šventės drabužį. Atlikėja prasitarė, kad suknelės modelis bei medžiagos pasirinktos, tačiau ar suknelė bus balta, dar nėra aišku.

REKLAMA
REKLAMA

Kol kas paslaptyje būsimieji jaunavedžiai laiko ir šventės programą bei būsimosios šventės vietą. „Lietuviški orai nepritaikyti šventėms lauke. Vestuvės vyks erdvioje salėje, kurioje, manau, visi sutilpsime“, - sakė Katažina. Ar vestuvių šventė bus didžiulė? „Žinoma, tai bus didelės, lietuviškai lenkiškos vestuvės“, - patikino pašnekovė, pridūrusi, kad dėl povestuvinės kelionės dar nepriėmė galutinio sprendimo.

Paklausus, ar vestuvėse jaunavedžiai laikysis tokių tradicijų kaip piršlio korimas, Katažina nutilo. „Žinote, šios tradicijos niekuomet nesupratau. Esu dainavusi daugybėje vestuvių, patikėkite, tačiau ši tradicija, mums, dainininkams buvo nesuprantama. Ne, šios tradicijos nesilaikysime. Tikrai bus jaunosios puokštės metimas, kurio labai laukia draugės, norinčios ištekėti. Laikysimės tam tikrų tradicijų, tačiau į vestuves įnešime ir savų spalvų“, - sakė Katažina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar moteris jau vaikystėje taip ir įsivaizdavo savo svajonių vestuves? „Vaikystėje vestuves įsivaizdavau visiškai kitaip. Kartais ir dabar pagalvoju, kad kažkam kitam organizuoju šitą šventę, o ne sau. Dar nesuvokiu, kad viskas sukasi aplink mane. Nežinau, kaip apibūdinti, tačiau vaikystėje vestuves įsivaizdavau visai kitaip: balta suknelė, bėgimas jūros pakraščiu. Viskas pasikeitė, todėl, kad su Deivydu esame suaugę žmonės ir mąstome realiai“, - atviravo pašnekovė.

Pasakodama apie vestuvių planavimą moteris neslėpė džiaugsmo. Šiuo gyvenimo periodu, kuomet sulaukia gražių žodžių, nuoširdžių palinkėjimų ji mėgaujasi.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų