REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip visuomet prieš naujos kartos „iPhone“ telefonų pasirodymą internete sklando įvairūs gandai apie jų technines savybes: kadangi „Apple“ iki oficialaus anonso jokios informacijos neatskleidžia, vienų ar kitų šaltinių pranešta informacija tėra tikėjimo ir pasitikėjimo reikalas.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau gandai dažniausiai būna įdomūs: antai Kinijos tinklalapio „Feng.com“ teigimu, maksimali būsimo „iPhone 6“ kaupiklio talpa sieks 128 GB. Toks pastoviosios atminties kiekis, pasak šaltinių, neva bus tik „iPhone 6“ modelyje su 5,5 colių įstrižainės ekranu.

REKLAMA

Tuo tarpu maksimali „iPhone 6“ su 4,7 colių ekranu kaupiklio talpa esą bus įprastiniai 64 GB.

Apžvalgininkų teigimu, toks gandas gali remtis ir gana logiška prielaida: padidinusi „iPhone 6“ modelio su 5,5 colių ekranu kaupiklio talpą, „Apple“ pabrėžtų jo kaip planšetofono galimybes ir labiau atskirtų nuo įprastinio modelio su 4,7 colių ekranu.

Tačiau informacija apie 128 GB kaupiklį gali ir nepasitvirtinti: „Apple“ aktyviai reklamuoja savo virtualųjį kaupiklį „debesyje“ „iCloud“ ir neseniai atpigino jo paslaugas. Jei anksčiau 20 GB vietos kainavo 40 dolerių per metus, tai dabar kaina sumažinta iki 12 dolerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų