REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kinijos bendrovė „Huawei“ pranešė visame pasaulyje jau pardavusi daugiau nei 1 mln. vienetų savo išmaniųjų telefonų flagmano „Ascend P7“.

REKLAMA
REKLAMA

Šis telefonas buvo pateiktas rinkai gegužės mėnesio pradžioje. „Huawei“ tikisi, kad „Ascend P7“ paklausa bus didesnė, nei ankstesniojo jos išmaniųjų flagmano P6. Pasak bendrovės atstovų, per artimiausius 12 mėnesių planuojama parduoti apie 10 mln. „Ascend P7“ telefonų.

REKLAMA

4G LTE ryšį naudojantis „Ascend P7“ išsiskiria sparčiu ryšiu, patogesniu aparato valdymu ir dizainu. Telefone įmontuotas 5 colių didelės raiškos ekranas, 8 megapikselių priekinė kamera, 13 megapikselių galinė fotokamera bei įdiegta naujausia intuityvi vartotojo sąsaja „Emotion 2.3“.

Norėdama supaprastinti ir palengvinti vartotojo patirtį, „Huawei“ iš pagrindų pertvarkė „Ascend P7“ – buvo pagerinta išmaniojo telefono techninė bei programinė įranga. Naujasis „Ascend P7“ yra vienas iš ploniausių 4G LTE įrenginių rinkoje, jo storis – tik 6,5 mm.

2013 m. birželį išleistas „Ascend P6“ modelis taip pat pasirodė gana sėkmingai: per metus iš viso buvo parduota 4 mln. jo vienetų. Pasak „Huawei“ atstovų, itin populiarus jis buvo Kinijoje ir Vakarų Europoje. „Huawei“ yra trečioji pasaulyje išmaniųjų telefonų gamintoja po „Samsung“ ir „Apple“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų