REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas

REKLAMA

Nebijokite kliūčių, iškylančių jūsų kelyje. Nereikėtų patikėti savo problemų kitiems žmonėms, ypač jei tai svarbūs reikalai. Palankus laikas romantiškiems pasimatymams, taip pat naujoms pažintims. Sėkmingai improvizuosite su savo įvaizdžiu.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis

Palanki diena kelionėms ir tiems, kas vyksta poilsiauti. Net ir nedidelė išvyka pakels jums nuotaiką, gerins santykius su artimaisiais, atneš permainas asmeniniame gyvenime. Nebijokite veikti savarankiškai ir neleiskite, kad kiti atliktų už jus svarbius darbus.

REKLAMA

Dvyniai

Gyvybinis potencialas bus linkęs mažėti, tačiau jausitės neblogai ir išlaikysite dvasinę pusiausvyrą. Nepraleiskite palankaus momento, kad susitaikyti su artimaisiais. Šiomis dienomis rasite bendrą kalbą netgi su tais, kurie kritiškai nusiteikę jūsų atžvilgiu.

Vėžys

Būsite pilni prieštaringų norų ir siekių, kurie gali ir neišsipildyti. Finansinė situacija pagerės, išlaidos pasiteisins. Palanku susitikti su šeimos nariais, bet kokie nesutarimai liks praeityje. Būtinai informuokite antrąją pusę apie savo planus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Palanku susitikti su užsieniečiais. Net ir visiškai lengvabūdiški jūsų veiksmai, pokalbiai neformalioje aplinkoje pajudins užstrigusius klausimus. Tiesa, sunkiai klostysis santykiai su artimaisiais, nerasite bendros kalbos su šeimos nariais.

Mergelė

Aštrės nesutarimai šeimoje: būkite kantresni, supratingesni, venkite konfliktų. Visa atsakomybė dėl šeimos gerovės gulsis ant jūsų pečių – o tai jau rimta našta. Minusas yra tas, kad jūs per daug rūpinatės aplinkiniais net tada, kai to visiškai nereikia.

Svarstyklės

Sėkmingas laikas realizuoti savo užmojus. Nors ir reikės šiek tiek pastangų, tačiau jos nenueis veltui. Jokiais būdais neįsižeiskite dėl išsakytos jums kritikos, išlikite ramūs – klausykite tik tų rekomendacijų, kurios jums tinka labiausiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nerizikuokite dėl smulkmenų: kuo labiau viską apmąstysite, tuo lengvesnis bus savaitgalis. Norėsite būti originalūs ir ekstravagantiški, tačiau ar tikrai šiuo metu to reikia? Šiomis dienomis būsite linkę pervertinti savo galimybes.

Šaulys

Nestabilus laikas, kai sunkiai kontroliuosite situaciją, o visi reikalai bus veikiami negatyvių tendencijų. Viena iš sudėtingiausių užduočių – suvaldyti savo emocijas, nepasiduoti suirzimui ir pykčiui. Atsargumas reikalingas ir asmeniniame gyvenime.

Ožiaragis

Mylimas žmogus gali jus nuvilti, o ir apskritai asmeniniame gyvenime kaupiasi negatyvios tendencijos, kurios jums tikrai nepatinka. Tik nebandykite keisti situacijos, kol nesuprasite, kokios yra tikrosios priežastys. Palanku pakeisti aplinką ir atsigauti.

REKLAMA

Vandenis

Būsite pilni energijos, tačiau nežinosite, kaip tikslingai ją panaudoti. Nereikėtų įsižeisti dėl kritinių pastabų: klausykite artimų žmonių patarimų, nes taip išvengsite klaidų. Finansinė padėtis nėra labai gera, tačiau ir čia galimas prašviesėjimas.

Žuvys

Prieštaringos tendencijos: netruks tiek džiaugsmingų, tiek ir nemalonių įvykių. Gerai, kad gyvybinis potencialas yra aukštas, todėl jūs neprarasite optimizmo ir išsaugosite gerą nuotaiką. Romantinių santykių permainos tik džiugins, gerai sutarsite su mylimu žmogumi.  

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų