REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Praėjusį savaigalį vėl buvo žaidžiami draugiški susitikimai tarp pajėgiausių pasaulio regbio komandų. Trijų draugiškų rungtynių ciklą tarpusavyje tęsia Naujosios Zelandijos ir Anglijos rinktinės.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš savaitę „All Blacks“ po atkaklios kovos palaužė svečius iš Anglijos 20:15 (9:9), o šį kartą anglai vėl buvo netoli pergalės, bet šeimininkai sugebėjo išplėšti pergalę rezultatu 28:27 (6:10) ir iškovoti jau 16-ą pergalę iš eilės.

REKLAMA

Anglai, kurie siekė trečią kartą per visą istoriją nugalėti Naujosios Zelandijos rinktinę jų pačių tvirtovėje, sėkmingai pradėjo rungtynes ir po tikslaus labai tolimo baudos smūgio bei vienos sėkmingos atakos pirmavo 10:0. Tačiau antrajame kėlinyje 30 tūkst. žiūrovų palaikomi galingieji Naujosios Zelandijos regbininkai galiausiai pralaužė varžovų gynybą ir surengė vieną įspūdingą ataką po kitos. Šeimininkai ne tik išsiveržė į priekį, bet ir įgijo 15 taškų pranašumą (28:13). Anglai nepasidavė ir rungtynių pabaigoje surengė dvi sėkmingas atakas bei sumažino atsilikimą iki minimumo. Tačiau su paskutine anglų ataka baigėsi ir rungtynių laikas.

REKLAMA
REKLAMA

Nugalėtojams 8 taškus pelnė Aaronas Crudenas, po 5 - Benas Smithas, Julianas Savea, Beaudenas Barrettas ir Ma‘a Nonu. Anglijos rinktinėje taikliais smūgiais pasižymėjo Owenas Farrellas (12 tšk.), kuris dėl vėliau pajuto kelio skausmus ir negalės žaisti paskutinių, trečiųjų, draugiškų rungtynių.

Kitas įsimintinas rungtynių epizodas nesusijęs su pačiu žaidimu. Visiškai nuogas žiūrovas sugebėjo įbėgti į aikštę ir privertė pasidarbuoti apsaugos darbuotojus. Šie nuogalių sugavo galingu šuoliu priblokšdami jį ant žemės. Užsienio žiniasklaida juokaudama šį epizodą vadina vienu įspūdingiausiu žeminimų rungtynėse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Geriausi rungtynių momentai: 

Incidento video: 

Dar vienos intriguojančios rungtynės vyko Australijoje, kur šeimininkų rinktinė po Bernardo Foley ir Nico White‘o baudos smūgių antrajame kėlinyje 6:0 (0:0) įveikė Prancūzijos nacionalinę komandą.

Kitų savaitgalį vykusių draugiškų rungtynių rezultatai:

Pietų Afrika – Velsas 38:16

Kanada – Škotija 17:19

Argentina – Airija 17:23

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų