REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Brazilijos rinktinės treneris Luizas Felipe Scolari mano, kad Meksika yra tikrai stipri rinktinė ir gali pridaryti jiems bėdų, kuomet šiandien šios dvi rinktinės tarpusavyje susitiks A grupėje.

REKLAMA
REKLAMA

Tiek Brazilija, tiek Meksika pergalingai pradėjo pasaulio čempionatą, todėl kol kas jos yra A grupės lyderės, bet po šio vakaro mačo į absoliutaus lyderio poziciją gali pakilti kažkuri iš šių rinktinių.

REKLAMA

Brazilija prie metus sugebėjo įveikti Meksika Konfederacijų taurėje, bet L.F.Scolari šiandien tikisi daug sunkesnių rungtynių.

„Kiekvieną kartą kai žaidžiame prieš Meksika, mes turime sunkumų. Mano žaidėjai žino, kad tai bus lygios rungtynės, todėl kiekvienas turi būti geriausios sportinės formos nuo mačo pradžios iki jo pabaigos“, - kalbėjo L.F.Scolari.

„Abi komandos žaidžia kokybišką futbolą, laikydamos kamuolį ant žemės ir daug judėdamos. Mes gerbiame Meksiką, bet suprantame, kad pergalė mūsų galimybes patekti į kitą etapą padidintų labai smarkiai, todėl žaisime galvodami apie pergalę“, - tęsė brazilų treneris.

REKLAMA
REKLAMA

L.F.Scolari taip pat patvirtino, kad komandos puolėjas Hulkas dėl patirtos traumos gali praleisti šio vakaro rungtynes, o jį aikštėje turėtų pakeisti Bernardas.

 

Tuo metu dublį pirmajame čempionato mače įmušęs Neymaras sutiko su savo treneriu ir mano, kad Meksika yra tikrai pavojinga.

„Žaisti prieš juos bus tikrai sunkiau nei praėjusiais metais. Pasaulio čempionate kiekviena rinktinė turi daugiau noro laimėti ir tikiuosi, kad mūsų noras bus didesnis“, - kalbėjo Neymaras.

„Meksika yra kitokio stiliaus rinktinės nei Kroatija. Jie atakas pradeda iš aikštės gilumos ir sugeba labai gerai kontratakuoti“, - užbaigė Neymaras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

Meksikos rinktinės kapitonas Rafaelis Marquezas supranta, kad sustabdyti Neymarą bus labai sunki užduotis, tačiau gynėjas tiki, kad jie gali nuliūdinti brazilus.

„Mums reikės vienas kitam padėti ir dviese stabdyti jų žaidėjus. Mums reikės būti greitiems ir neduoti laisvos erdvės, ir neleisti Neymarui žaisti“, - sakė R.Marquezas.

„Pergalė prieš Kamerūną buvo labai svarbi. Prieš Braziliją žaisti bus daug sunkiau. Mes žinome kokie talentingi yra Neymaras, Oscaras ar Hulkas, bet mes treniravomės juos sustabdyti. Turėsime išnaudoti visas gautas progas. Per šį mačą mūsų rinktinės žaidėjai gali pakilti į kitą lygį“, - užbaigė Meksikos rinktinės kapitonas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų