REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugelis televizorių gamintojų jau dabar susikoncentravo į produktus su „Ultra HD“ (4K) raiška. Kadangi kitokių žymių TV naujovių nėra, 4K populiarumas nuolat auga, o tai traukia vartotojų akį.

REKLAMA
REKLAMA

Monitoriai taip pat juda „Ultra HD“ keliu, o apie būtinybę mažinti jų kainas kalba net „Intel“, kuri mato tokius sprendimus kaip vieną ir esminių galimybių atgaivinti asmeninių kompiuterių rinką.

REKLAMA

Taivaniečių leidinys „DigiTimes“ praneša, kad 2014 m. monitorių gamintojai praplės savo asortimentą 27-32 colių modeliais, o kompanija ASUS pasiruošusi daugiau dėmesio skirti modeliams su išlenktu ekranu – juos gaus tiek 32 colių, tiek mažesni modeliai. Juokas juokais, tačiau dar prieš 20 metų gamintojai kovojo, kad ekranas būtų plokščias, tuo tarpu dabar jį vėl bandoma išlenkti.

Šaltinio teigimu, modelių su „Ultra HD“ raiška tarp naujų monitorių dalis 2014 m. sudarys iki 5%. ASUS ketina šiemet išleisti iki 4,7 mln. 4K monitorių, „Acer“ – 1,2 mln., o 24 colių modelių dalis jos asortimente pasieks 20%. Analogiškų planų ir didieji korėjiečių gamintojai – „Samsung“ ir LG.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų