REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorės Angelinos Jolie (Andželinos Džoli) organizuotas Londono viršūnių susitikimas dėl lytinio smurto karo zonose sulaukė palaikymo iš būrio garsenybių, tarp kurių yra Thandie Newton (Tandi Niuton), Kathleen Turner (Katlyn Terner), modelis Cara Delevingne (Kara Delevin) ir net katalikų lyderis popiežius Pranciškus.

REKLAMA
REKLAMA

Holivudo aktorei antradienį pradėjus pasaulinį viršūnių susitikimą dėl lytinio smurto įveikimo konfliktų zonose, netrukus po internetą pasklido jo šūkis „Laikas veikti“ (#timetoact).

REKLAMA

Netrukus ši frazė tapo viena populiariausių tinkle „Twitter“, vis daugiau ir daugiau žvaigždžių ėmė skelbti savo nuotraukas, kuriose laiko ženklą su šiais žodžiais.

Prie jų prisijungė Th.Newton, K.Turner ir C.Delevingne, pastaroji dar paskelbė A.Jolie palaikančią žinutę: „Taip, Angie! Laikas veikti! Kankinimams Stop!“

Savo pritarimą akcijai pareiškė ir „Hario Poterio“ žvaigdė Bonnie Wright (Boni Rait), madų kūrėjos Stella McCartney (Stela Makartni) ir Vivienne Westwood (Vivjena Vestvud), dainininkės Paloma Faith (Paloma Feit), Mollie King (Moli King) ir Eliza Doolittle (Elaiza Dulitle) ir net popiežius Pranciškus.

REKLAMA
REKLAMA

Katalikų bažnyčios vadovas tinkle „Twitter“ parašė: „Melskimės už visas karinių konfliktų lytinio smurto aukas ir tuos, kurie dirba, kad šie nusikaltimai liautųsi. Laikas veikti!“

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų