REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visai neseniai kompanija „Apple pristatė naujas savo operacinių sistemų „iOS“ ir „OS X“ versijas, taigi dabar apie jas paviešinama vis daugiau įdomios informacijos. „iOS 8“ atsirado nauja funkcionali galimybė, kuri leidžia mobilių įrenginių kameroms nuskaityti kreditinių kortelių numerius ir taip vartotojui sutaupyti laiko – daugiau nereikės skaičių įvedinėti ranka.

REKLAMA
REKLAMA

Pastaroji funkcija, kuri vadinasi „Scan Credit Card“, yra integruota į „iOS 8“ esančią interneto naršyklę „Safari“. Pastaroji funkcija bus prieinama interneto puslapiuose šalia laukelių, į kuriuos reikės suvesti kreditinės kortelės duomenis.

REKLAMA

Kūrėjai šiuo atveju pasinaudojo simbolių atpažinimo technologiją, kuri leidžia automatiškai užpildyti reikiamus laukelius po to, kai kreditinės kortelė nufotografuojama. Tikėtina, kad specialaus palaikymo iš interneto puslapių ir mokėjimo sistemų nereikės.

Be kreditinės kortelės numerio atpažinimo tokiu būdu bus galima įvesti galiojimo datą ir CVV kodą.

Kompanija „Apple“ jau turi sistemą „Passwords & AutoFill“, kuri leidžia vartotojams duomenis įvesti vieną kartą, o vėliau jie automatiškai suvedami į atitinkamus laukelius. Šioje sistemoje funkcija „Scan Credit Card“ taip pat bus prieinama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų