REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanija „Samsung“ jau turi tradiciją: po kiekvieno „Galaxy S“ serijos flagmano debiuto išleidžiamas dar didesnį ekraną turintys „Galaxy Note“ serijos modelis, ir šie metai vargu ar taps išimtimi.

REKLAMA
REKLAMA

Sprendžiant iš esamų gandų, „Galaxy Note 4“ gaus kol kas neįvardintą, tačiau kitokio formato korpusą. Tiesa, tai gali būti ne didesnės įstrižainės ekranas, o pačio korpuso erdvinė forma.

REKLAMA

„GSMArena“, remdamasis savais šaltiniais, praneša, kad „Galaxy Note 4“ gaus tos pačios įstrižainės ekraną, kaip ir dabartinis modelis – 5,7 colių. Savo ruožtu jo raiška bus padidinta iki 2K (2560 х 1440), tuo tarpu taškų viename colyje tankis padidės iki 515 ppi. Negalima atmesti varianto, jog naudojamas lankstus ekranus „apglėbs“ ir telefono korpuso briaunas.

„Galaxy Note 4“ turėtų gauti firminį „Exynos“ procesorių su 6 branduoliais, taip pat bus išleista modifikacija su „Qualcomm“ procesoriumi „Snapdragon 801“. Be viso kito minima 20,1 megapikselių fotokamera ir nuo drėgmės bei dulkių apsaugotas korpusas. Tai tik preliminarios specifikacijos, todėl artėjant anonso datai jos gali keistis.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų