REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį vakare Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Klaipėdos miesto skyrių Sueigos konferencija sąrašo lydere kitų metų savivaldos rinkimuose ir kandidate į miesto mero postą išrinko Seimo narę, TS-LKD pirmininko pavaduotoją Agnę Bilotaitę. Seimo narė, surinkusi 29 delegatų balsus, įveikė miesto Tarybos TS-LKD frakcijos seniūną Arūną Barbšį gavusį 28 balsus. Kiti du kandidatai – Klaipėdos universiteto prorektorius prof. dr. Rimantas Didžiokas ir TS-LKD Danės skyriaus pirmininkas Tomas Meškinis – atsiėmė savo kandidatūras ir parėmė A. Bilotaitę.

REKLAMA
REKLAMA

„Klaipėdos miestui reikia naujų idėjų, naujos energijos ir atsinaujinimo. Paskutiniu metu ypač išryškėjo dabartinės miesto valdžios stagnacija, negebėjimas realizuoti naujų iniciatyvų ir projektų, galinčių pagerinti klaipėdiečių aplinką ir gerovę. Vertindama partijos bendruomenės parodytą palaikymą, esu pasirengusi sutelkti profesionalią komandą ir siekti visų miestiečių pasitikėjimo pozityvioms permainoms kitų metų savivaldos rinkimuose“, – teigė A. Bilotaitė.

Kaip teigiama jos programoje, prioritetas bus skiriamas Klaipėdos senamiesčio kultūrinio ir socialinio gyvenimo atgaivinimui, investicijų pritraukimui ir miestiečių gerovės didinimui, miesto žaliųjų erdvių, parkų sutvarkymui ir plėtrai, oro užterštumo kontrolei.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų