REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vietoj P. Auštrevičiaus greičiausiai nebus skiriamas naujas Seimo vicepirmininkas

Liberalų sąjūdžio atstovui Petrui Auštrevičiui iškovojus europarlamentaro mandatą ir vykstant dirbti į Briuselį, vietoj jo neplanuojama skirti naujo Seimo vicepirmininko.

REKLAMA
REKLAMA

„Petras Auštrevičius, mano vienas ir vicepirmininkų, išrinktas į Europos Parlamentą, tai aš galvoju, mes dar pasitarsime, bet aš galvoju kaip Seimo pirmininkė, kad buvo siūlymas man atrodo Seimo nario (Vytauto) Juozapaičio, kad po pirmininkavimo sumažinti vienu vicepirmininku. Aš galvoju, kad aš pasinaudosiu tuo siūlymu“, - pirmadienį žurnalistams sakė parlamento vadovė „darbietė“ Loreta Graužinienė.

REKLAMA

Jos teigimu, parlamento vadovybėje perskirsčius funkcijas užtektų ir mažesnio kiekio žmonių.

„Petro Auštrevičiaus patirtis labai pravertė mums Seimo vadovybėje ir man gaila, bet žmonės pasitikėjo juo ir jį išrinko į Europos Parlamentą, tai manau, kad mes galime apsieiti ir su vienu mažiau vicepirmininkų. Juo labiau, kad iš opozicijos buvo toks siūlymas“, - po Darbo partijos prezidiumo posėdžio pirmadienio vakarą numatomus pokyčius Seimo vadovybėje komentavo L.Graužinienė.

Šiuo metu L.Gražinienė turi septynis pavaduotojus.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų