REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar nespėjo „MachineGames“ išleisti savo istorijos interpretacijos apie kovą su nacistų režimu, o horizonte jau matosi „Sniper Elite 3“ – eilinė serijos apie snaiperius dalis. Kaip jau tapo įprasta, likus porai mėnesių iki žaidimo debiuto kūrėjai pradeda pasakoti apie būsimus DLC. Šią galimybe ir pasinaudojo studijos „Rebellion“ atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Savo „Youtube“ kanale jie pasidalino vaizdo klipu, kuriame atskleidžiamos naujos detalės apie „Sniper Elite 3“ papildymą, kuris vadinsis „Hunt the Grey Wolf“. Pilkuoju vilku čia, matyt, vadinamas Hitleris, kurs, remiantis „Rebellion pasakojimu, 1942 m. išvyko į Šiaurės Afrikos miestą Tobruką, kartu su savimi pasiimdamas ir labai į save panašų žmogų.

REKLAMA

Norėdami atlikti lemiamą šūvį, žaidėjai turės prasmukti į senovinio miesto gatveles ir išstudijuoti artimiausius namų stogus. Kūrėjai žada, kad DLC turės labai daug galimybių peržaisti tą patį momentą. Sunkinančia aplinkybe taps į fiurerį panašus asmuo, kurį teks atpažinti pasitelkiant sugebėjimą judėti slapčia ir renkant po žemėlapį išmėtytas informacijos nuotrupas.

DLC „Hunt the Grey Wolf“ bus galima gauti nemokamai rezervuojant žaidimą oficialiame puslapyje. Deja, „Steam išankstinės rezervavimo galimybės dar nėra. „Sniper Elite 3 debiutas numatytas liepos 27 d., palaikomos platformos – PC, PS4 ir PS3, „Xbox 360“ ir „Xbox One“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų