REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Galimi netikėtumai, priversiantys atsitraukti, sustoti. Nieko baisaus, nes to, kas bus atlikta, pakaks tolesnei sėkmei užtikrinti. Mažiau tikėkite vadovybės pažadais pagerinti darbo sąlygas ar padidinti užmokestį.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Pagaliau gali būti pasiektas ilgai išsvajotas tikslas. Pasikliaukite savo intuicija, mažiau planuokite ir nesiremkite draugų pagalba.

REKLAMA

Dvyniai Sėkmė visai šalia, bet pernelyg stengdamiesi galite viską sugadinti. Atsipalaiduokite, nesivelkite į kovą, intrigas – tai, kas jūsų, niekur nuo jūsų nepabėgs.

Vėžys Jūs beveik nugalėtojai, tačiau daug kas priklauso nuo jūsų santykių su partneriais, teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais.

Liūtas Neperšokus duobės nerekomenduojama sakyti „Op”. Būkite pasiruošę įvairiems netikėtumams, staigiam manevrui.

Mergelė Būkite apdairesni, atsargesni. Saugokitės žmonių, bandančių pasinaudoti jūsų patiklumu, paslaugumu, nuoširdumu. Nepatikėkite draugams tvarkyti svarbius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės Liūdėti šiandien nėra blogas dalykas – tai padės geriau save išgirsti, perprasti savo poreikius. Svarbių reikalų tvarkymą galima atidėti rytdienai.

Skorpionas Geras metas tęsiasi – neskausmingai išspręsite itin sudėtingas savo veiklos ir asmeninio gyvenimo problemas. Manoma, kad šiandien likimas apdovanos pinigais ir turtu tuos, kurie to nusipelnė.

Šaulys Ne viskas bus sklandu. Tik nepradėkite skųstis likimu matydami, kaip kiti reikalus sutvarko kur kas lengviau. Nesistenkite daug nuveikti, bet siekite viską daryti kokybiškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Kad įvertintumėte situaciją, reikia į ją pažvelgti iš šalies – juk dabar viską vertinate iš vidaus ir jūsų nuomonė gali labai neatitikti sutuoktinio, partnerio įsitikinimų. Siekite kompromisų, bendradarbiavimo.

Vandenis Aplinkybės gali labai greitai pasikeisti ir tai, kas atrodė naudinga, reikalinga, virs nuostoliu, nusivylimu ir atvirkščiai.

Žuvys Sėkmė – laikinas dalykas, bet dabar jūsų sėkmės metas ir reikia juo pasinaudoti kuo labiau, tiesa, nesigriebiant avantiūrų. Palanku tvarkyti juridinius, finansinius reikalus.

http://www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų