REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį, gegužės 23 dieną Alytaus apskrityje buvo užfiksuota daug smurto artimoje aplinkoje atveju.

REKLAMA
REKLAMA

Apie 12.00 val. gautas pranešimas, kad V.N. gulint lovoje kambaryje, girtas sugyventinis J. R. prieš ją be jokios priežasties panaudojo fizinį smurtą - sudavė rankomis ir kojomis nenustatytą kiekį smūgių į įvairias kūno vietas, į veido sritį ir išmušė dantį. Dėl sumušimų moteriai teko kreiptis į medikus.

REKLAMA

KItas konfliktas kilo tarp dviejų vyriškių. Prieš vidurnaktį į policiją kreipėsi 47 metų R. K., kad 2014-05-23, apie 23.30 val., būnant pas sugyventinę J. K. namuose Alytuje, jį sumušė sugyventinės J. K. pažįstamas vyriškis.

Apie 06.00 val., Varėnos r. sav., Gudakiemio k., kilus šeimyniniam konfliktui D. Č. (gimusi 1964 m.) ranka sudavė per veidą savo vyrui J. Č. - jam diagnozuotas apatinio žandikaulio lūžimas. Moteris apklausiama.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš savaitgalį buvo nevengiama ir alkoholio. Apie 17.00 val., namuose, esančiuose Varėnos r. sav., Žilinėlių k. neblavi A.L. (nustatytas 2.83 prom. girtumas) smurtavo prieš savo sugyventinio motiną. Senjorei moteris vieną kartą sudavė ranka į veidą, sužalojo kairės rankos vidurinį pirštą (nenustatytu daiktu) ir taip sukėlė fizinį skausmą. Smurtautoja buvo išgabenta į areštinę.

Taip pat pranešta, kad apie 21.30 val., Lazdijų r. sav., Šlavantų sen., Demeniškių k., gyvenamosiose patalpose ir sodybos kieme apsvaigęs D. M. (nustatytas 2.53 prom. girtumas), smurtavo prieš tėvą ir senelę. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų