REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sėkmingai ir rezultatyviai prabėgęs čempionų raliu tituluojamas „Rally Talsi“ lietuvių nenuvargino: jie jau dabar dedasi daiktus ir keliauja dalyvauti pirmajame Baltarusijos ralio (Braslau) etape, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Paprastai didele dalyvių gausa negalintis pasigirti ralis šiais metais pritraukė ne visai kuklų, apie 30 dalyvių skaičių, tarp kurių – J.Pipiras su R.Babachinu bei jų Renault Clio, R.Baubinas su šturmanu A.Čičinsku ir jų Honda Civic Type-R bei antrąją vietą Lietuvos ralio įskaitose gavęs ir keletą trofėjų iš „Rally Talsi“ parsivežęs Ramūnas Čapkauskas ir Tomas Šipklauskas su ištvermingąja Mitsubishi Evolution.

REKLAMA

Keletą gedimų turėjęs ekipažas spėjo tiek paruošti automobilį, tiek pasiruošti patys ir jau šiandien juda Baltarusijos sienos link, kur iki 18 h vyksta registracija, po to – susipažinimas su greičio ruožais. Pats Braslau ralis startuoja rytoj po pietų, kuomet ralio dalyviai turės įveikti pirmuosius 4 greičio ruožus. Ralio finišas ir didžioji dalis greičio ruožų dalyvių lauks šeštadienį.

Galinčius ir norinčius kviečiame palaikyti nepailstančius lietuvių ralistus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų