REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Iki pavakarės tinkamas laikas darbo reikalams tvarkyti, tiks pasirašyti ir naują darbo sutartį.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Randate reikalingą kompromisą ir patikimą sąjungininką. Šiandien palanku spręsti juridines problemas. Vakare būkite atidesni sutuoktinio skundams ir pastaboms.

REKLAMA

Dvyniai Pasistenkite nesinervinti. Tai geras laikas, ir pagrindinė problema bus tik jūsų įtampa. Venkite nereikalingos rizikos ir nieko nekritikuokite, nepriimkite svarbių sprendimų susinervinę.

Vėžys Puikus metas! Ką šiandien padarysite, bus patikima atspara vėliau. Gera diena vykti į keliones, taip pat užmegzti naujas pažintis.

Liūtas Labai daug dalykų jums jau atsibodo – norisi visko greitai ir gerai. Šiandien bus puiki proga sutvarkyti atsakingus reikalus, išspręsti profesines problemas.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Palankus metas: verta tvarkyti svarbius reikalus, spręsti ne tik dalykines, bet ir asmenines problemas. Tik būkite ryžtingi ir venkite standartinių sprendimų: pasistenkite į situaciją pažvelgti naujai – tai bus efektyvu.

Svarstyklės Gera diena intuityviems asmenims – jie gali rizikuoti, tačiau tie, kurie remiasi vien logika, vargu ar ką nors peš: jiems svarbių reikalų tvarkymą geriau atidėti antrai savaitės pusei.

Skorpionas Randate greitus ir paprastus sprendimus – imkitės iniciatyvos pirmą dienos pusę ir jums pavyks. Tačiau vakaras sudėtingas – galite pernelyg dramatizuoti atsitiktinį artimo žmogaus poelgį. Eikite anksčiau ilsėtis ir stenkitės prisiminti tik šviesiausius dalykus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Savo tikslą pasieksite – tai pelno, netikėtos sėkmės ir džiugių susitikimų metas. Tik vakare venkite priekaištų antrajai pusei.

Ožiaragis Gerų naujienų diena: nepraleiskite tokios geros progos svarbiam pokalbiui, susitarimui ar kelionei. Drąsiai imkitės iniciatyvos – jūsų laukia puikios permainos. Vakaras jau toks palankus nebus: venkite ginčytis, saugokitės vagių.

Vandenis Bus lengva jus įkvėpti, tačiau nesiimkite didelių ir sunkių darbų. Verta esminį dėmesį skirti jausmams ir mylimam asmeniui, šeimai, namams. Svarbu dažniau atsipalaiduoti, nusišypsoti.

Žuvys Geras laikas: iki pavakarės pavyks pakeisti svarbius dalykus savo naudai. Vėliau teks pradėti labiau atsiriboti nuo nereikalingų įspūdžių, tuščios informacijos, kvailų žmonių ir paikų gerbėjų. Vakare būkite atidesni vaikams.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų