• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Bus sunku išlikti santūriems: kvailos mintys, negeri prisiminimai, senos nuoskaudos neleis likti objektyviems. Galimi apmaudūs nesusipratimai su vadovu, tėvais, mylimu asmeniu. Saugokitės vagių.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Vargu ar sugebėsite tinkamai įvertinti situaciją – optimizmas gali suklaidinti ir pakenkti. Saugokite savo paslaptis, ypač susijusias su romantiškais nuotykiais.

REKLAMA

Dvyniai Kantrybės – nesipiktinkite, niekam nieko neaiškinkite, nors gali tekti nuveikti daug kvailų ir nereikalingų darbų. Būkite labai atidūs, jei teks užsiimti atsakingu darbu.

Vėžys Nieko neteiskite – gal patys esate dar kaltesni? Nesivelkite į ginčus su mylimu žmogumi, neaptarinėkite neištikimybės. Būkite apdairesni ir su dalykiniais partneriais, nerizikuokite spręsdami finansinius reikalus.

Liūtas Likite sąmoningi, nes emocijos gali užvaldyti ir priversti žengti kvailą žingsnį. Venkite svaigalų, girtų žmonių. Apdairūs būkite vairuodami: galimi automobilio gedimai.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Netinka priimti svarbių sprendimų – tai iliuzijų metas, kai galima rimtai apsigauti tvarkant ne tik finansinius, bet ir meilės reikalus. Būkite atsargūs su partneriais: jie gali apgauti, išduoti.

Svarstyklės Maža klaida bendraujant su vadovybe ar veikiant gali turėti ilgalaikių neigiamų pasekmių. Iš jūsų gali būti daug pareikalauta, tačiau netinkamas metas aiškintis santykius su vadovybe, tėvais ar artimaisiais.

Skorpionas Pasistenkite atsiriboti, likti nepriklausomi nuo svetimos įtakos. Nepasikliaukite draugų nuomone ir nesikreipkite su prašymais į įtakingus bičiulius – pabloginsite reikalą. Saugokitės vagių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Būtų protinga atsisakyti bendravimo ir ilgiau pabūti vieniems – taip išvengsite nereikalingų pagundų, klaidingų apsisprendimų. Nepasiduokite provokacijoms, mėginimui šantažuoti.

Ožiaragis Nepasikliaukite pirmu įspūdžiu: jokių neapgalvotų ir skubių veiksmų. Nereikėtų pasitikėti ir partnerių pažadais, jų nuomone – jūsų pavojaus jausmas bus užsnūdęs.

Vandenis Jūsų reputacijai gali būti suduotas smūgis. Ypač reikėtų saugotis norinčių jus papirkti, patiems irgi ne laikas mėginti siūlyti pinigų, teikti dovanas. Nukentėti galite ir tvarkydami finansinius reikalus.

Žuvys Saiko pojūtis bendraujant, vertinant situaciją padės jums neapsirikti. Tai nelemtų sutapimų, kvailų atsitiktinumų diena, kai nereikia tikėti išgirstais dalykais, skolinti pinigų, daiktų, automobilių, pasirašyti svarbių dokumentų, kitaip nukentėsite.

Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų