REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neseniai žiniasklaidą apskriejo žinia, kad grupės ,,Naujosios pupytės“ narės Vitos Jakutienės mama Jūratė Piliadytė, paskatinta dukros, pasiryžo grožio pokyčiams. Šiandien žavi moteris švyti iš laimės. ,,Atrodau it keturiasdešimtmetė, nors greitai švęsiu 50-ąjį gimtadienį“, – džiūgauja moteris.

Neseniai žiniasklaidą apskriejo žinia, kad grupės ,,Naujosios pupytės“ narės Vitos Jakutienės mama Jūratė Piliadytė, paskatinta dukros, pasiryžo grožio pokyčiams. Šiandien žavi moteris švyti iš laimės. ,,Atrodau it keturiasdešimtmetė, nors greitai švęsiu 50-ąjį gimtadienį“, – džiūgauja moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

V. Jakutienės mama apsilankė Kauno klinikoje ,,Grožio pasaulis“, kuri itin mėgstama ne tik grupės ,,Naujosios pupytės” merginų, bet ir kitų Lietuvos įžymybių. Ponią Jūratę jau kurį laiką neramino veido senėjimo problema, kurią ji sunkiai paslėpdavo net ir brangių kosmetinių priemonių pagalba. Tačiau daugiausiai nepatogumų moteriai kėlė užkritę vokai, dėl ko buvo sunku skaityti, dirbti kompiuteriu, žiūrėti televizorių.

REKLAMA

Klinikos gydytojai moteriai atliko ne vieną grožio procedūrą. Pirmiausia, siekiant pašalinti patį didžiausią nepatogumą – užkritusius vokus – moteriai atlikta vokų operacija, o po jos – veido modeliavimas ir raukšlių koregavimas botulino toksino ir hialurono rūgšties injekcijomis. Injekcijos išlygino amžiaus ir mimikos raukšles, natūraliai pakoregavo skruostų apimtį ir formą, paputlino lūpas bei suteikė odai glotnumo. Su kiekviena diena vis labiau gražėjančiai moteriai specializuotais lazeriais buvo pašalintos veido pigmentinės dėmės, išsiplėtę kapiliarai ir individualiai parinktos veido senėjimą stabdančios kosmetologinės procedūros. Rezultatas stulbinantis – ponia Jūratė atjaunėjo dešimčia metų.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausus ar nebijojo ryžtis tokiems kardinaliems pokyčiams, moteris paatviravo, kad baimę nugalėti padėjo žinojimas, jog pateko į profesionalas rankas. Ponia Jūratė matė, kaip įspūdingai pagražėjo Vitos ir kitų ,,Naujosios pupytės“ merginų figūros vos po vienos lazerinės lipolizės procedūros, o efektas išliko ligi šiol. Todėl, paskatinta dukros, moteris klinikoje pasiryžo patobulinti ir kūno linijas. Jai lazeriu buvo nusiurbti riebalai nuo pilvo ir šonų bei suformuota daili figūra.

,,Aš sportuodavau, laikiausi alinančių dietų, badavau, gėriau liekninančius preparatus, tačiau tai nepadėjo atsikratyti pilvuko. Jau ilgą laiką dėvėjau laisvus megztinius, o apie prigludusias palaidines galėjau tik pasvajoti. Vis dar negaliu patikėti, kad šiuolaikinė medicina gali pasiūlyti tokias efektyvias grožio procedūras: vos po vienos paprastos ir neskausmingos lipolizės mano figūra tapo tokia, kokia buvo jaunystėje. Asmeniškai aš gailiuosi tik vieno – kad taip ilgai delsiau ir anksčiau nepasiryžau grožio procedūroms. Tai pati geriausia dovana gimtadienio proga“, – džiūgauja moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žavisi savo mama ir dukra Vita Jakutienė ir ragina kitas moteris nebijoti ir kreiptis į profesionalus pagalbos, jei norsi pašalinti trūkumus, kurie trukdo džiaugtis kiekviena diena ir dėl kurių moterys nesijaučia gražios. ,,Mano mamos pavyzdys įrodo, kad šiandienos medicina jau gali saugiai, greitai ir efektyviai pristabdyti laiką bei pagerinti gyvenimo kokybę. Ypač mama džiaugiasi, kad vakarais dėl užkritusių vokų nebeskauda akių ir ji gali be diskomforto žiūrėti televizorių.“

,,Aš daug keliauju ir matau, kad užsienyje keturiasdešimtmečiai ir penkiasdešimtmečiai labai rūpinasi savo išvaizda ir tobulina ją plastinės chirurgijos pagalba. Manau labai greitai tai bus įprasta ir Lietuvoje. Juk sulaukus penkiasdešimties gyvenimas nesibaigia, priešingai – jis tampa žymiai įdomesnis, nes jau yra išminties, pakankamai patyrimo ir galima daugiau laiko skirti sau bei gyventi savo malonumui. Juk už lango pavasaris – tegul kiekviena moteris pražysta!“ – sako Vita Jakutienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų