• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Galimi nedideli nuostoliai ir nusivylimai. Nesiaiškinkite santykių su antrąja puse. Pasistenkite dieną praleisti gamtoje, toliau nuo miesto.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Turėkite savo griežtą nuomonę ir nekeiskite ankstesnių įsitikinimų, planų dėl išgirstų naujienų, ypač susijusių su mylimu asmeniu ar pinigais: ne viskas teisybė, ką jums praneša aplinkiniai.

REKLAMA

Dvyniai Pakaks jaudinimosi dėl vaikų, gali atsinaujinti ir neišspręstas konfliktas su mylimu asmeniu. Mėginkite su jais bendrauti kaip su geriausiais, artimiausiais draugais – tai padės sprendžiant esamas problemas.

Vėžys Nepervertinkite savo galimybių, nepraraskite jums būdingo įžvalgumo ir atsargumo. Nereikėtų tikėti paskalomis apie mylimą žmogų ar sutuoktinį – galite susipykti, net išsiskirti be rimto pagrindo.

Liūtas Neskubinkite įvykių, nepraraskite kantrybės. Nesikarščiuokite dirbdami kasdienius darbus, atlikdami dalykines užduotis – gresia nesėkmės per neatidumą, saugumo nepaisymą.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nepriimkite jokių atsakingų sprendimų, nes galite supainioti, kas yra kas: ne viskas, kas netikę, taisytina, bus kenksminga, o kas priimtina – naudinga.

Svarstyklės Turite likti sąmoningi, kitaip įkliūsite į spąstus. Slėpkite paslaptis, saugokite reputaciją, dvasios ramybę, kaip ir sveikatą, turtą. Galimi nemalonumai dėl darbo broko, negrąžintos skolos.

Skorpionas Jei jūsų norai per dideli, o pretenzijos neadekvačios, laukia nusivylimas. Būkite apdairesni su užsieniečiais: gali suklaidinti žmogus ar žinia iš toli. Venkite kategoriškų pokalbių su artimaisiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Nepasiduokite pagundai susipykti namuose su tėvais, sutuoktiniu. Jei kils noras pademonstruoti jėgą, galimybes ir nepriklausomybę, suskaičiuokite iš pradžių bent iki šimto. Svarbaus klausimo sprendimą geriau atidėti kitai savaitei.

Ožiaragis Iliuzijų metas – būkite atidūs, kad nepakenktumėte tiek sau, tiek tiems, kuriems esate autoritetas, kurie nuo jūsų priklauso psichologiškai, materialiai. Pasiruoškite tam, kad nelemtas atsitiktinumas gali pakeisti planus. Nesiimkite nieko planuoti.

Vandenis Svarbu taupyti jėgas ir laiką, atsirinkti tik tai, kas svarbiausia. Dažniau kreipkitės pagalbos į draugus.

Žuvys Nepraraskite saiko, nepervertinkite savo jėgų. Nieko nauja nesiimkite ir venkite konfliktų. Galimi rimti nesusipratimai su sutuoktiniu, ko gero, dėl to būsite kalti jūs.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų