REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Venkite nereikalingo bendravimo, neužmegzkite naujų pažinčių. Saugokite paslaptis.

 Avinas Venkite nereikalingo bendravimo, neužmegzkite naujų pažinčių. Saugokite paslaptis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nepervertinkite savo jėgų. Neprisiimkite naujos atsakomybės, atsisakykite šiandien gautų pasiūlymų, net jei tai atrodys patrauklu, perspektyvu – atidėkite tai kitai savaitei.

REKLAMA

Dvyniai Jums gali stigti šaltakraujiškumo, nuoseklumo bendraujant su sutuoktiniu. Stenkitės atsiriboti nuo buitinių, materialinių rūpesčių.

Vėžys Būkite atsargesni, stenkitės labiau gilintis į reikalo esmę, tikrinkite bet kokią jus pasiekiančia informaciją – galimos apgaulės. Saugokitės vagių ir daug žadančių asmenų. Pasikliaukite tik savimi.

Liūtas Jaudinsitės dėl artimųjų, rūpesčių kels neišspręstos buitinės problemos. Tik nieko nekeiskite. Saugokite sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Neieškokite lengvų kelių, bet ir nesivelkite į avantiūras. Galite nesąmoningai įskaudinti žmogų, kurį mylite.

Svarstyklės Nepervarkite, taupykite jėgas – geriau mažiau, bet kokybiškiau. Būsite linkę klysti dirbdami, ginčytis be reikalo. Saugokite sveikatą.

Skorpionas Mažiau įtarinėkite, analizuokite – tik dar labiau susipainiosite. Su niekuo nesitarkite. Jei kelia nerimą santykiai su antrąja puse, vakare bus gera proga pasišnekėti.

Šaulys Nesėkminga, net pavojinga diena, bet ji greitai praeis. Nepamirškite, kad jūsų laukia džiugios permainos ateityje. O šiandien saugokite sveikatą ir turtą. Šioje srityje imkitės ne teorinių, o ryžtingų praktinių veiksmų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Prisiminkite senas pamokas. Kažkada įgyta patirtis šiandien gali netikėtai praversti.

Vandenis Galite netikėtai nusivilti savo laimėjimais ar vadovui sukelti įtarimų dėl jūsų tinkamumo eiti pareigas. Pasistenkite kuo atidžiau atlikti savo darbus ir svarbų pokalbį su vadovybe atidėti kitam kartui.

Žuvys Mokėkite vertinti savo nepriklausomybę, neleiskite niekam kištis į jūsų reikalus ir mažiau klausykite, ką kiti patarinėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų