REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kia” yra viena pagrindinių pasaulio futbolo čempionato, kuris šiemet vasarą vyks Brazilijoje, rėmėjų. Tačiau Korėjos kompanija neapsiriboja tik šios, populiariausios pasaulyje sporto šakos, palaikymu.

REKLAMA
REKLAMA

Ta proga, visiems futbolo fanams „Kia” paruošė tikrą staigmeną – išleido specialią savo populiariausio Europoje automobilio „Cee’d” modelio versiją, pavadintą „FIFA Edition”.

REKLAMA

Specialius „FIFA Edition“ modelius bus galima užsisakyti ne tik penkerių durų hečbeko, bet ir universalo kėbulais.Tai maksimalios standartinės komplektacijos automobiliai, kurie papildomai turi navigacinę įrangą, kurią galima valdyti balsu, galimybę atnaujinti navigacijos žemėlapius nemokamai viso automobiliui taikomo garantinio laikotarpio metu (7 metams).

Be to, automobiliuose jau kaip standartinė įranga sumontuota ir galinio vaizdo kamera. Nepaisant itin gausios įrangos (galinės eigos davikliai, dviejų zonų automatinė klimato kontrolės sistema, 16 colių lengvojo lydinio ratlankiai ir t.t.), futbolo čempionatui skirtos versijos automobiliai pirkėjams siūlomi 8700 litų mažesnėmis kainomis. Be to, kiekvienas automobilis yra papuoštas specialiomis pasaulio futbolo čempionato emblemomis.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų