• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus miesto savivaldybė praneša, kad balandžio 26 d., vykstant įvairiems sportiniams renginiams, laikinai bus draudžiamas eismas Goštauto, Gynėjų, Tumėno ir Gerovės gatvėse bei Gedimino prospekte. Taip pat laikinai bus keičiama ir 88 Europos aikštė-Centras-Oro uostas maršruto trasa.

REKLAMA
REKLAMA

Organizuojant Baltijos šalių triatlono varžybas B. Abromaičio vardo taurei laimėti šeštadienį nuo 11 val. iki 15 val. bus draudžiamas transporto eismas Goštauto gatvės dalyje tarp pastato Nr. 40 ir A. Goštauto gatvės ir jungiamo kelio su Geležinio Vilko gatvės sankryža, Gynėjų gatvės dalyje tarp A. Tumėno gatvės ir Gedimo prospekto, Gedimino prospekto dalyje tarp Gynėjų ir A. Goštauto gatvių, Tumėno gatve. Taip pat šio renginio metu keisis ir viešojo transporto organizavimas. 88 Europos aikštė-Centras-Oro uostas maršruto autobusai nuo Geležinio Vilko gatvės važiuos A. Goštauto gatve, suks į J. Tumo-Vaižganto gatvę, toliau važiuos senąja trasa.

REKLAMA

Taip pat šeštadienį Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Švietimo skyrius kartu su Vilniaus Juzefo Kraševskio vidurine mokykla organizuoja bėgimą Gerovės gatve nuo sankryžos su Linksmąja gatve iki sankryžos su Pergalės gatve. Bėgimo metu nuo 10 val. iki 14.30 val. draudžiamas transporto eismas Gerovės gatve nuo sankryžos su Linksmąja gatve iki sankryžos su Pergalės gatve.

Eismo dalyviai prašomi būti atidūs, laikytis kelių eismo taisyklių ir eismo reguliuotojų nurodymų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų