REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Muštis gali kiekvienas, tačiau kovoti dėl savo svajonių gali ne visi“, - prisistatė „Fight for Fitness“ organizatoriai Vytautas Medineckas ir Valentin Bogdanovič visiems susirinkusiems „Švyturio Arenoje“ Klaipėdoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes veikiame gyvenime daug, veiklos pakanka, šiuo metu turime keturis projektus, - kalbėjo muscleshop.lt vadovas V. Medineckas. – Savo įmonę įkūriau labai anksti, todėl iš patirties galiu pasakyti, kad turint daug noro galima įgyvendinti savo verslo planus“.

REKLAMA

„Pradėjau nuo savo hobio. Nieko neturėjau, sportavau. Matyt, kiekvienas kovotojas svajoja apie savo nuosavą sporto klubą. Man pavyko svajonę įgyvendinti“, - prisistatė „Fight Academy“ vadovas V. Bogdanovič.

Vaikinai papasakojo ir apie „Arrow Fight Night“ projektą. „Čia dirbome ne tik mes su Valentinu. Prireikė paramos. Puikiai suprantame, kad daugiausiai galima padaryti dirbant komandoje, - pasakojo V. Medineckas. – „Fight For Fitness“ sugalvojome vasarą, kai tingėjome labai dirbti, gėrėme arbatą. Sutarėme dėl vieno – dirbti tingisi. Todėl sugalvojome organizuoti visuomenines treniruotes visiems Vingio parke“.

REKLAMA
REKLAMA

V. Bogdanovič teigimu, mintis kilo, kai buvo mąstoma labai paprastai. „Tiesiog iškėlėme klausimą „O ką veikti?“ Taip viskas ir prasidėjo. Paspardėme vienas kitam užpakalius, gavome visus reikalingus leidimus, sugeneravome idėją, - juokėsi V. Bogdanovič. – Kol kas pinigų dar iš to negavome“.

„Bet esame jauni ir viskas dar tik laukia ateityje, - jį papildė V. Medineckas. – Mūsų projektu susidomėjo „Sveikas miestas“, kuris pakvietė organizuoti treniruotes Vilniaus Gedimino prospekte sekmadieniais. Susilaukėme labai daug dėmesio. Vasaros pabaigoje beliko sugalvoti sezono uždarymą. Vėl sėdėdami prie arbatos puodelio sugalvojome treniruotes savaitei perkelti į Maljorką. Visą vasarą dirbome nemokamai, tačiau tai buvo labai didelis malonumas“.

V. Medineckas prisipažino, kad buvo akimirkų, kai rankos nusvirdavo, tačiau pasidžiaugė, kad komandinio darbo privalumas yra papildoma motyvaciją, kurios viduje turi kiekvienas komandos narys.

„Dabar sulaukėme pasiūlymo sezono atidarymą organizuoti Londone“, - informavo organizatoriai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų