REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šioje apžvalgoje apžvelgsime latvių įmonės Just5 neseniai pristatyta biudžetinį išmanųjį telefoną Spacer.

REKLAMA
REKLAMA

 Pradėsime nuo išpakavimo: viduje randame telefoną su juodu galiniu dangteliu, keičiamą baltą galinį dangtelį, kroviklį ir USB laidą bei ausines.

REKLAMA

Dizainas

Spacer rankose jaučiasi gan maloniai, tačiau naudojama plastmasė nesukuria patvarumo pojūčio. Telefono mygtukų išdėstymas įprastas dabartiniams išmaniesiems telefonams, o priekyje taip pat naudojami dedikuoti trys meniu valdymo mygtukai.

Ekranas

Spacer IPS Ekranas yra 960x540 pikselių, tad 5 colių ekrane yra pastebimi atskiri vaizdo taškai ir ryškumas su aštrumu šiek tiek mažesnis nei kitų rinkos lyderių telefonų. Tačiau tai nesudaro didelių trukdžių telefono naudojime, šios raiškos pakanka interneto naršymui bei programėlių naudojimui.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat, gamintojas neužsimena apie šio ekrano atsparumą įbrėžimams, tad dėklas arba apsauginė plėvelė tikrai būtų geras papildomas pirkinys.

Vidinė įranga

Viduje randame 1GB operatyviosios atminties, 4GB vidinės atminties, 4 branduolių 1.3ghz procesorių. Taip pat dviejų SIM kortelių lizdus bei microSD kortelės lizdą. Telefone yra visos išmaniajam telefonui reikalingos papildomos funkcijos gps/wifi/bluetooth/3G ir kitos.

Deja, telefono 8 Mpix kamera tikrai nepasižymi kokybe, bet tokiame telefone to ir nereikėtų tikėtis.

Operacinė sistema ir programėlės

Šio telefono viduje sukasi 4.2.2 Android operacinė sistema beveik be jokių papildomų programinių gamintojo priedų, tad turėsite tikrai visiškai neperkrautą telefoną. Operacinė veikia be priekaištų, nepastebimas valdymo skirtumas nuo kitų išmaniųjų telefonų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vidinė įranga daugiau nei pakankama visoms populiariausioms programėlės arba žaidimams, palyginimui štai kaip atrodo Minecraft Spacer ir Galaxy Note 2 telefonuose. Galite pastebėti ekrano spalvų ir ryškumo skirtumus:

Baterija

Šio aparato baterija talpesnė nei naujausio Iphone 5S. Tačiau kaip ir dauguma šiuolaikinių išmaniųjų, priklausomai nuo naudojimo intensyvumo jį įkrauti jau reikės po 1-2 dienų.

Pliusai ir minusai

Pagrindinis Spacer minusas yra tas, jos jis visais techniniais aspektais yra šiek tiek prastesnis nei rinkos lyderiai, nors funkcionalumu beveik nenusileidžia. Tačiau pamačius šio aparato kainą, kuri yra mažesnė nei 500 Lt, išryškėja pagrindinis jo pliusas – tai tikrai pigus ir pakankamai galingas telefonas.

REKLAMA

Taip pat, ne taip kaip kitų biudžetinių išmaniųjų telefonų, šio latvių gamintojo aptarnavimo centras yra ir Lietuvoje.

 

Šis biudžetinis aparatas yra tikrai puikus pirmojo išmaniojo telefono pasirinkimas mokyklinio amžiaus vaikams ar vyresniems žmonėms, dar niekada neturėjusiems išmaniojo telefono.

Užsakymo nr. 4789

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų