REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Jokių avantiūrų, jokios rizikos: galite pralaimėti svarbų reikalą. Net jei ką nors ir išlošite, tai bus laikina. Įsidėmėkite dalykus, kurie šaus į galvą ar kuriuos išgirsite vakare, – ateityje tai gali praversti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Elkitės ramiai, nieko nekeiskite ir ši diena praeis be nuotykių. Nepatartina rizikuoti tvarkant piniginius, turto reikalus. Nereikėtų aiškintis santykių su sutuoktiniu.

REKLAMA

Dvyniai Rytą gauta naujiena, išgirstas pasiūlymas gali būti tik akių dūmimas. Mokėkite skirti provokacijas. Stebėkite aplinkos ženklus, žmonių elgesį – galite suprasti tai, kas iki šiol jums buvo paslaptis.

Vėžys Nepervertinkite savo galimybių nei tvarkydami reikalus, nei aiškindamiesi santykius. Venkite atsakingų darbų ir savo vadovo. Vakarą geriausia praleisti namuose.

Liūtas Slegianti diena, bet vakarop kai kas gali pasisukti į gera. Galvokite apie šviesius dalykus, nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Nepanikuokite, jei ką nors negera sužinosite apie artimą žmogų, sutuoktinį.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Pasistenkite nesikišti į kitų reikalus, nesivelti į intrigas: nukentėsite ir nieko nepakeisite. Savo darbus atlikite kuo atidžiau – bus didesnė profesinių klaidų tikimybė.

Svarstyklės Jauniems ir nepatyrusiems šiandien reikėtų būti atsargesniems; nedėkite daug vilčių į pasiūlymus, gautus iš užsieniečių ar įtakingų asmenų. Ir vyresnio amžiaus žmonių laukia netikėtumai: ko gero, svarbus reikalas bus atidėtas.

Skorpionas Sunkus, įtemptas laikas. Iš jūsų bus nemažai pareikalauta, tad nereikėtų imtis papildomų darbų. Venkite daug reikalauti iš artimųjų – griežtumas šiuo metu neduos rezultatų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Jėgų stigs, bet jei labai nesiveršite į priekį ir neskubėsite, netikėtumai nesugadins nuotaikos. Nepatartina kreiptis į draugus su dideliais prašymais, tiesa, tai, kas bus pažadėta antrą dienos pusę, bus įvykdyta.

Ožiaragis Nepalanki diena. Nesiimkite nieko svarbaus ir nepasiduokite liūdnoms mintims. Dėl nuovargio ar netikusios nuotaikos galite padaryti lemtingų klaidų dirbdami ar bendraudami su mylimu žmogumi.

Vandenis Visiems nebūsi geras, teks rinktis ką nors viena. Netikėtas susitikimas ar naujiena gali priversti apsigalvoti dėl reikalo, apie kurį seniai mąstėte. Nepasikliaukite kieno nors pažadais: reikalus geriausia tvarkyti vieniems.

Žuvys Nenorėkite daug, tenkinkitės mažu. Ne laikas reikalauti jums priklausančių pinigų, algos padidinimo ar sutuoktinio meilės. Nepirkite vertingų daiktų gerai neapgalvoję.  

www.vytautus,com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų