REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Kritinis metas: patys sau galite tapti priešais. Nepriimkite svarbių sprendimų, susijusių su veikla, meile, santuoka.

Avinas Kritinis metas: patys sau galite tapti priešais. Nepriimkite svarbių sprendimų, susijusių su veikla, meile, santuoka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Netvarkykite verslo, finansinių reikalų, jeigu nenorite, kad jie virstų problemomis. Visiškai netinkamas laikas aiškintis meilės santykius.

REKLAMA

Dvyniai Susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti, atverti akis. Daugiau klausykite, mažiau atskleiskite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas ir neskubėkite daryti išvadų – viską dar reikia patikrinti. Nepatikėkite meilės paslapčių draugams.

Vėžys Atsakingiems reikalams tvarkyti blogas laikas. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite. Mažiau įtarinėkite žmogų, kurį mylite. Negeras laikas aiškintis šeimos išlaidas, planuoti biudžetą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Negeras laikas avantiūroms, net jei jums atrodys, kad viską numatėte nepriekaištingai. Mažiau klausykite blogų atsiliepimų apie mylimą žmogų, nors jūsų draugai gali būti itin iškalbingi peikdami jūsų pasirinkimą.

Mergelė Būkite pagarbūs su kolegomis, klientais, venkite ginčų su už jus vyresniais asmenimis, priešingu atveju brangiai sumokėsite. Nesivelkite į romantiškus nuotykius.

Svarstyklės Mokėjimas bendrauti, išgirsti kitą žmogų šiandien padės. Nepraraskite pusiausvyros, nors galite sužinoti dalykų, kurių nesitikite nei iš draugų, nei iš partnerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Greičiau pavargsite, įsitempsite, tad galite padaryti daugiau klaidų, pamesti reikalingą daiktą, instrumentą. Saugokite asmenines ir darbo paslaptis.

Šaulys Pasiruoškite, kad nuopelnai gali būti nepastebėti ir nepadės tvarkant reikalus. Galite nusivilti idėja, žmogumi, kurį vertinote. Netinkamas laikas kelionėms.

Ožiaragis Tvarkydami finansinius reikalus nesitikėkite naudos. Šiandien gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus perspektyvūs – neskubėkite sutikti, atidėkite tai ilgesniam laikui. Galima painiava, susijusi su jūsų veikla.

REKLAMA

Vandenis Nepalankus metas, kupinas apribojimų, tad dėl nieko nebūkite tikri ir venkite žadėti, nieko negarantuokite, mažiau klausykite, ką draugai kalba, ypač jei reikalas bus susijęs su pinigais ar meile.

Žuvys Diena visiškai netinkama priimi atsakingus sprendimus. Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu.   Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų