REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Beveik visą dieną bus nelengva susikalbėti su aplinkiniais. Nesistenkite demonstruoti savo liežuvio aštrumo tiems, kuriuos tai erzina. Vakare galite pajusti stiprų kaltės jausmą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Būsite gana įsitempę, labai jautrūs aplinkos poveikiui. Galbūt regsite kažkokį slaptą planą, susijusį su meile ar finansine avantiūra. Jums derėtų pagalvoti ne vien apie savo interesus.

REKLAMA

Dvyniai Kurkite ateities planus, bet dar neskubėkite jų realizuoti. Ypač subtiliai elkitės meilės reikaluose. Panašu, kad pasinėrimas į filosofinius apmąstymus šiandien bus geriausias vaistas nuo slogios nuotaikos.

Vėžys Gerai savijautai ir sėkmei trukdys per didelės ambicijos arba išorinė jūsų arogancija. Išmintingiausiai pasielgtumėte, jeigu šiandien nesiveltumėte į politines diskusijas.

Liūtas Užsiimsite kasdieniškais, žemiškais šeimos reikalais. Dėmesio sulauksite iš draugų, pažįstamų. Tačiau meilės pasimatymas, jei tokį planuojate, vėlai vakare gali jus nuvilti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nebloga diena užsiimti menu, būrimu, meditacijomis. Jei tai nedomina, tai tiesiog ramia sąžine patinginiaukite. Venkite svaigalų.

Svarstyklės Būsite emocionalūs, nerimastingi ir į vakarą galite taip įsijautrinti, kad be rimtos priežasties imsite konfliktuoti su partneriu, aplinkiniais. Bus apmaudu, jei akimirksniu sugadinsite gerus santykius.

Skorpionas Ramybė, jaukumas namuose būtų geriausia atgaiva, nes jums reikia pailsėti nuo nuolatinio skubėjimo. Jei eisite apsipirkti, prieš tai susidarykite pirkinių planelį. Antraip galite pasiduoti pagundai be saiko išlaidauti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Bus norinčių su jumis susitikti, pabendrauti. Į svečius gali atvykti draugų ar giminių. Išties būtų geriau, kad pas jus atvyktų nei jūs kur nors turėtumėte vykti. Ypač nepalankus kelionei vėlyvas vakaras.

Ožiaragis Gerai pailsėsite, jeigu liksite namuose ir neužsiimsite jokiais rimtais reikalais, nepolitikuosite. Vakare gali susidaryti emociškai įtempta situacija. Jei kažkas jus suerzino ar patyrėte nesėkmę, nedera išsilieti ant niekuo dėtų artimųjų.

Vandenis Šiandien jums rūpės pramogos, kultūriniai renginiai. Galbūt kažkur išsiruošite kartu su vaikais. Viskas bus gerai, jei tik vakare dėl smulkmenos neišprovokuosite skandalo.

Žuvys Buities rūpesčiai darys jus paniurusius, trukdys mėgautis gyvenimo malonumais. Gerus ketinimus įgyvendinti trukdys tingumas, noras plaukti pasroviui. Tačiau energijos gali suteikti mylimo žmogaus paskatinimas ką nors nuveikti kartu.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų