REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienam iš didžiausių mažmeninės prekybos tinklų Lietuvoje „Senukai“ pavasaris asocijuojasi ne tik su aktyvėjančia prekyba, bet ir su karjeros dienomis. Įvairių šalies universitetų ir kolegijų rengiamose karjeros dienose „Senukai“ prisistato jau daugelį metų ir pastebi, jog motyvuotų studentų daugėja.

REKLAMA
REKLAMA

„Kaip įprasta, tokio pobūdžio renginiuose jaunuoliams stengiamės papasakoti kuo daugiau apie įmonę, jos veiklą, čia dirbančius žmones, taip pat pristatome galimybes įsidarbinti ar atlikti praktiką. Skirtingai nei ankstesniais metais, šiemet karjeros dienose daugiau motyvuoto jaunimo. Žaidimai, interaktyvios viktorinos ir dalijami suvenyrai jiems neįdomūs. Tai labai džiugina, nes mums, kaip vienam didžiausių jaunimo darbdavių šalyje, leidžia rasti motyvuotų darbuotojų. Malonu ir ypač vertintina, kai jaunuoliai priėję prie stendo nuoširdžiai prašo patarimo dėl tolesnių studijų programos pasirinkimo, klausia, ką mes, kaip darbdavys, labiausiai vertiname, kokios ateities perspektyvos jų laukia“, – kalbėjo UAB „Senukų prekybos centras“ personalo direktorius Mindaugas Armalas.

REKLAMA

„Senukų“ atstovų teigimu, karjeros dienose studentams tradiciškai labiausiai rūpi, kaip teisingai užpildyti gyvenimo aprašymą, kokių įgūdžių reikia vienokiam ar kitokiam darbui atlikti, kaip nugalėti baimę ir neužtikrintumą ieškantis pirmojo darbo. Į visus studentams nerimą keliančius klausimus karjeros dienose atsako profesionalūs „Senukų“ personalo atrankos vadybininkai. Norintieji gali čia pat sudalyvauti bandomajame darbo pokalbyje.

„Senukai“ šiemet jau dalyvavo Kauno technologijos universiteto ir Alytaus kolegijos organizuotose karjeros dienose. Įmonės atstovai taip pat dalyvaus ISM (kovo 20 d.), Kauno kolegijos (kovo 26 d.), Vytauto Didžiojo universiteto (balandžio 10 d.) karjeros dienų renginiuose. Gegužę įmonės atstovai rinks ir geriausią iš geriausių Kauno technologijos universiteto studentų KTU „Ingenium“ renginyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų