REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausius investuotojus į Lietuvos ekonomiką vienijanti asociacija „Investors‘ Forum“ metinių apdovanojimų ceremonijoje elektros skirstymo bendrovę AB LESTO pripažino atsakingiausia 2013 metų įmone. LESTO įvertinta už vykdomus socialinius ir visuomenės švietimo projektus, kryptingus siekius puoselėti santykius su klientais, skatinti skaidrumą ir sąmoningą bei atsakingą elektros energijos vartojimą.

REKLAMA
REKLAMA

Trečius metus iš eilės „Investors‘ Forum“ organizuotuose apdovanojimuose įvertinti labiausiai prie šalies investicinio klimato ir verslo aplinkos gerinimo prisidėjusių įmonių, organizacijų ir žiniasklaidos atstovai. Apdovanojimą už socialiai atsakingą veiklą taip pat pretendavo gauti „Danske Bank“ ir akcinė bendrovė „Lifosa“.

REKLAMA

„Šis apdovanojimas yra itin geras paskatinimas mums didelį dėmesį teikti socialinės atsakomybės veiklos tęstinumui, atsakomybe grįstų santykių su klientais puoselėjimui. Šiais metais šią savo misiją tęsime aktyviai įsitraukdami į jaunosios kartos ugdymą, darnių, aplinką bei išteklius tausojančių mokyklų bendruomenių kūrimą. Artėjant Europos Sąjungos energetinio efektyvumo direktyvos įgyvendinimo laikotarpiui, tęsime paieškas, kaip racionaliau vartoti elektros energiją, sukaupta gerąja patirtimi ir žiniomis dalinsimės su visuomene – skatinsime elgtis racionaliau ir vartoti tiek, kiek reikia mūsų visų gerovės labui“, – teigia Aidas Ignatavičius, AB LESTO generalinis direktorius.

REKLAMA
REKLAMA

Anot jo, LESTO prie visuomenės gerovės siekia prisidėti ne tik užtikrindama nenutrūkstamą elektros energijos tiekimą ir tenkindama klientų poreikius, bet ir įgyvendindama gyventojams ir verslo bendruomenei aktualius projektus, klientus aktyviai šviesdama saugaus ir racionalaus elektros energijos vartojimo klausimais.

2013 m. savo socialinės atsakomybės veiklas LESTO kreipė į gyventojų, savivaldybių bei verslo bendruomenės skatinimą racionaliai ir efektyviai naudoti elektros energiją. Kartu su dienraščiu „Verslo žinios“ organizuota jau 3-oji energetinio efektyvumo konferenciją verslui, kuri sulaukė rekordinio dalyvių skaičiaus – apie 300 žmonių iš daugiau nei 160 įmonių. LESTO įsteigta „Žaliojo protokolo“ iniciatyva įmonėms, kurios vienijasi pabrėždamos energijos tausojimo svarbą, buria jau virš 130 energijos tausojimą aktyviai propaguojančių įmonių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

2013 m. LESTO buvo pakviesta pirmininkauti Nacionaliniam atsakingo verslo įmonių tinklui, kurio nariai per praeitus metus įsteigė Lietuvos atsakingo verslo asociaciją (LAVA).

Tai ne pirmas panašus LESTO gautas apdovanojimas – 2013 m. lapkritį elektros skirstymo bendrovei įteiktas Nacionalinis atsakingo verslo apdovanojimas – bendrovė pripažinta „Metų bendruomeniškiausia įmone 2012“ Lietuvos didelių įmonių kategorijoje. LESTO klientų pasitenkinimo indeksas yra aukštesnis nei vidutinis komunalinių paslaugų įmonių klientų pasitenkinimo lygmuo ES šalyse.

„Investors‘ Forum“ metinių apdovanojimų ceremonijoje bankas „Danske Bank“ pelnė „Metų investuotojo 2013“ titulą, o apdovanojimą už geriausią metų sprendimą verslo aplinkai gerinti pelnė LR aplinkos ministerija. 2013 m. verslo žurnalistu išrinktas Andrius Matuliauskas, žurnalo „IQ“ redaktorius. Bendradarbiaujant su Lietuvos žurnalistų sąjunga, šiemet įteikti apdovanojimai ir už verslo investicijų patirties sklaidą šalies regionuose. Apdovanojimas „Investicijų vieta – Lietuva“ skirtas Klaipėdos rajono laikraščio „Banga“ žurnalistei Mildai Ancevičei ir Etaplius.lt žurnalistei Oksanai Laurutytei. Platesnė informacija apie apdovanojimus pateikiama asociacijos internetinėje svetainėje – http://investorsforum.lt/lt/naujienos/470-investtuotoju-forumo-apdovanojimai-2014.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų