REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaune rytoj atidaroma nauja buitinės technikos, elektronikos prietaisų ir kompiuterinės įrangos prekybos tinklo „Elektromarkt“ parduotuvė. Naujos prekybos vietos projektavimo darbus šiemet planuojama pradėti ir Vilniaus prekybos centre IKEA.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas didžiausių Lietuvos buitinės technikos, elektrotechnikos prietaisų ir kompiuterinės įrangos prekybos tinklų veiklą pradeda Kauno „HyperMaximoje“, adresu Savanorių pr. 255. Tai viena moderniausių ir stambiausių elektrotechnikos bei IT įrangos prekybos vietų Kauno mieste. Jos plotas siekia daugiau nei 1300 kv. metrų.

REKLAMA

„Didžiuosiuose šalies miestuose vyksta kryptingas parduotuvių tinklo pertvarkymas. Siekdami efektyvesnės veiklos, pasirenkame geriausias naujų parduotuvių įkūrimo vietas ir, esant reikalui, keičiame senąsias. Įsikuriame vietose, kurios yra didžiausi miestiečių bei miesto svečių traukos centrai ir kuriose bus patogu lankytis mūsų klientams. Nuolat investuojame į naujus sprendimus, kuriuos įtakoja augantys mūsų pirkėjų poreikiai“, – sakė prekybos tinklui „Elektromarkt” atstovaujančios bendrovės „Mediashop“ valdybos pirmininkas Aleksandras Tumakovas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak A.Tumakovo, naujai atidaroma prekyvietė įrengta pagal naują koncepciją. „Didžiausias dėmesys prekybos vietose bus skiriamas jų lankytojų galimybėms norimas prekes išbandyti patiems ir gauti kuo išsamesnę informaciją per minimalų laiką. Tai padės klientams apsispręsti, kokie įrenginiai jiems yra reikalingi, nes visada svarbu, kad įsigydamas bet kurį gaminį pirkėjas turėtų visą rūpimą informaciją – kaip technologija ar prietaisas veikia, kokios yra jo pritaikymo galimybės, būtų jį betarpiškai išbandęs įvairiomis aplinkybėmis – ir visada patenkintas savo pasirinkimu“, – kalbėjo prekybos tinklui „Elektromarkt” atstovaujančios bendrovės „Mediashop“ valdybos pirmininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujos parduotuvės lankytojai galės ne tik patys išbandyti bei įvertinti prekes, gauti profesionalias konsultacijas, tačiau taip pat ir pramogauti: nemokamai naršyti internete, žaisti kompiuterinius žaidimus, išgerti kavos, leisti laiką poilsio erdvėse.

Praėjusiais metais prekybos tinklo „Elektromarkt“ apyvarta augo ir siekė 176,2 mln. litų. Technologijų rinkos tyrimų bendrovės „GFK Retail and Technology Baltic“ duomenimis, šis prekybos tinklas ir toliau užima TV įrangos pardavimų lyderio poziciją: pernai jam priklausė apie 30 proc. – televizorių rinkos. Daugiausia buvo prekiauta išmaniasiais – smart tipo – televizoriais.

REKLAMA

„Išmaniųjų įrenginių populiarumas įrodo, kad lietuviai yra technologiškai išprusę ir aktyviai orientuojasi į naujoves, – sakė prekybos tinklui „Elektromarkt” atstovaujančios bendrovės „Mediashop“ valdybos pirmininkas.

Kaune atidarytoje modernioje parduotuvėje bus galima įsigyti technologiškai pažangiausių prekių: buitinės technikos, garso, vaizdo aparatūros, foto, IT prekių, kūno priežiūros reikmenų ir kt. Iš viso – daugiau nei 6000 prekių pavadinimų. Kaip ir kitose „Elektromarkt“ parduotuvėse, lankytojams čia bus teikiamos prekių draudimo, lizingo, užsakymo iš gaminių katalogų, prekių pristatymo į namus, garantinio laikotarpio pratęsimo ir kitos aktualios paslaugos.

Nauja „Elektromarkt“ parduotuvė pirkėjus pasitiks akcijomis, išskirtinėmis nuolaidomis ir staigmenomis. Visoms prekėms bus taikomos iki 50 proc. siekiančios nuolaidos, pirmiesiems klientams bus įteikti dovanų čekiai, lankytojai turės galimybę laimėti išmanųjį televizorių ir daug kitų itin vertingų prizų. Visas prekes bus galima įsigyti išsimokėtinai nemokamu lizingu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų