REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šių metų „iF“ dizaino apdovanojimuose prizus pelnė dvidešimt šeši „LG Electronics“ (LG) įrenginiai. Tarp jų – Ultra HD TV serijos televizorius, išmanieji telefonai „G2“ ir „G Flex“, sakoma LG pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad naujas LG flagmanas „G Flex“ pelnė apdovanojimą už unikalų dizainą, kuris apima ergonomišką lenktą 6 colių įstrižainės ekraną. Dėl lenktos formos telefonas patogus pokalbių metu, nes garsiakalbis yra arčiau ausies ir burnos. „iF“ apdovanojimų komisijos vertinimu, „G Flex“ suteikia naują požiūrį į telefonų vartotojų sąsają pasiūlęs ergonomišką valdymo mygtuką korpuso gale.

REKLAMA

Išmanusis telefonas „LG G2“ pripažintas už korpuso gale integruotą valdymo mygtuką, kuris leidžia patogiai reguliuoti garsą, įjungti ar išjungti ekraną. Ultra HD TV serijos televizorius „65LA9700“ apdovanotas už vaizdo kokybę ir „Cinema Screen“ dizainą, kuris sukuria siaurą rėmelį, kuris vizualiai išplečia ekraną. Prie patogaus dizaino prisideda integruoti 4.1 kanalo garsiakalbiai, kurie automatiškai iškyla įjungus, ir susiskleidžia išjungtus televizorių.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak LG atstovų, tarp „iF“ dizaino apdovanojimą pelniusių LG įrenginių yra:

Garsiakalbis „LAP340“ – už minimalistinį dizainą. Dėl plono plokščio korpuso garsiakalbį galima laikyti televizoriaus apačioje. Garsiakalbis „NB5530“ –už labai ploną, vos 35 mm aukščio korpusą, bei metalinės pilkos ir juodos spalvos dizainą, pritaikytą prie įvairaus interjero. 34 colių IPS 21:9 „UltraWide“ monitorius „32UM95“ – už permatomą stendą ir „Cinema Screen“ dizainą. Ultra PC kompiuterius „13Z940“ – už mažesnį nei 1 kg svorį ir minimalų 4,4 mm „Super Narrow“ rėmelį. „Artcool“ stiliaus oro kondicionierius „Inverter V“ (modelis A12IWK) – už unikalų LED šviesos žiedą, 3D oro srovę, tylų veikimą ir didelį energijos tausojimą. „Artcool“ stiliaus oro kondicionierius „Inverter V“ (modelis CA12RWK) – už energijos efektyvumą, savijautą gerinančias savybes ir pažangias technologijas, tokias, kaip „Active Energy Control“, „Energy Display“ ir „Plasmaster Ionizer Plus“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų