REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pataisos namų įmonėse jau surenkami dviračiai, pradedami gaminti traktoriai ir žada kurtis aukštųjų technologijų bendrovės, bet spartesnei gamybos plėtrai, verslininkų teigimu, reikėtų Europos Sąjungos (ES) paramos ir būtų galima Pravieniškėse įrengti socialinio verslo inkubatorių.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad Pravieniškės galėtų pasinaudoti per Vidaus reikalų ministeriją teikiama parama integruotiems regionams“, - „Verslo žinioms“ sakė premjero patarėja Jūratė Juozaitienė.

REKLAMA

Investicijoms į pastatus, infrastruktūrą, katilinę, nuteistųjų kvalifikacijos kėlimą ir kitas priemonės, išankstiniais skaičiavimais, reikėtų apie 60 mln. litų.

Galimybę įrengti cechą Pravieniškėse svarsto įmonių grupė „BOD Group" - nuteistieji išpjautų reikalingo dydžio lęšį ir įdėtų jį į rėmelį. „Omniteksas" į Pravieniškes galėtų perkelti mezgimo įrangą. Rusiško kapitalo įmonė „Smoltra" per mėnesį Pravieniškėse planuoja surinkti apie 20 traktorių - į gamybos įrangą investuot apie 1,7 mln. litų, dar už 2,5-2,8 mln. litų bus nupirkta detalių, iš kurių surenkami traktoriai.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų