REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Būsite nusiteikę rimtai veiklai, netrūks kūrybingumo ir noro pasireikšti. Nenusibos kalbėti apie sveikatą, darbą, verslo galimybes. Daug dėmesio skirsite ir mitybai, higienai, grožio terapijai, dietoms. Galbūt užsirašysite į sporto klubą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Dėl kažkokių priežasčių jūsų asmeninis gyvenimas ims labai rūpėti aplinkiniams arba tiesiog reikės labiau derintis prie kitų žmonių planų, interesų. Gali būti, kad šiandien į svajų pasaulį nuklysite drauge su pasirinktu meilės objektu.

REKLAMA

Dvyniai Ši diena paskatins jus kurti praturtėjimo planus, pažers idėjų. Tačiau nerimą kels didelės išlaidos, nuo kurių beveik neįmanoma išsisukti. Galbūt teks bendrauti su neįprastų pomėgių turinčiais žmonėmis. Venkite lengvabūdiškų nuotykių.

Vėžys Šiandien tikėtina kelionė arba buvimas viešumoje, nekasdieniškas šurmulys, susitikimai. Galbūt teks tartis dėl oficialių pokalbių ar publikacijų, interviu. Tikėtinas įdomus pokalbis su nepažįstamu asmeniu, svarbus dalykinis susitarimas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tai gali būti įspūdžių ir galimybių kupina diena. Tačiau neįprasti bei viliojami pasiūlymai nenukris iš dangaus, o bus uždirbti rimtomis pastangomis. Nebloga diena kreiptis į valdininkus, tvarkyti oficialius reikalus.

Mergelė Pravartu kartu su kitais suinteresuotais asmenimis apsvarstyti, ką ir kaip ketinate daryti dalykinėje, finansų, visuomeninėje srityje. Patirsite gerų įspūdžių, jei nueisite į masinį renginį ar pilietinę akciją, susitiksite su bendraminčiais.

Svarstyklės Diena gali būti rami ir harmoninga, jei neversite savęs užsiimti tuo, kam nepritaria širdis ir protas. Gerai atpalaiduotų meditacija, meninė kūryba. Atrodo, kad jus mylintis asmuo stengsis jus paguosti ir padėti, jei turite problemų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Tikėtini ypatingi emociniai ir romantiniai troškimai, kurie gali išsipildyti, nors nebūtinai iškart. Naudokitės palankiomis progomis, jei norite įsidarbinti, užsidirbti, gauti lengvatą ar paramą. Tik neskaičiuokite svetimų pinigų ir nekenkite.

Šaulys Aktualūs bus pinigų, nuosavybės klausimai, praktiniai, verslo reikalai. Neblogas metas derėtis, apsižiūrėti, kas ir kaip naudingiau, geriau. Galbūt susitarsite dėl kredito, nuomos, papildomo apmokėjimo ar naudingų mainų.

Ožiaragis Ši diena žada įvairių pasiūlymų, susitikimų. Labai domins žiniasklaidos pranešimai, komentarai. Galite teikti ar imti interviu, reklamuotis. Regis, informacijos gausoje rasite jums naudingą "auksinį grūdą".

REKLAMA

Vandenis Patirsite jaudinamų emocijų, jei susitiksite su seniai matytu žmogumi. Namams padailinti, buities, šeimos narių reikmėms galite išleisti nemažą sumelę. Pasitikėkite savimi ir neklausykite tų, kurių balsas kertasi su jūsų vidiniu balsu.

Žuvys Šiandien jums labiau parūps vaikų ugdymo, lavinimo klausimai. Palanku užsiimti kūryba, sportu. Netikėtu pasiūlymu gali nustebinti patinkantis žmogus. Turbūt tai sujauks jūsų planus, vers elgtis neįprastai.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų