REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei dairotės partnerio ar gyvenimo palydovo ilgalaikiams santykiams, išsiaiškinti ir suprasti, kas jūsų laukia santykių pradžioje, padės horoskopas. Banalu, bet mažai kuriam iš mūsų pavyksta apeiti ir nekreipti dėmesio į vieno ar kito žmogaus Zodiako ženklą.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat kaip nepavyksta įveikti žmogaus prigimties, jo genetikos. Jei moteris nori, kad jos asmeniniame gyvenime netrūktų audringų emocijų ir aistringų nuotykių, turėtų dairytis Jaučio, Dvynių, Liūto ar Skorpiono vyrų. Užtat Žuvų, Vėžio, Svarstyklių ženklo vyrai pagal savo natūrą – ramūs ir paslaptingi. Jie gana lengvai paklūsta moters valiai ir tiki romantiškais jausmais.

REKLAMA

Žuvys – tai ir gana sudėtingas ženklas. Jie kaip nė vienas kitas sugeba gyventi dvigubą gyvenimą. Bet net tos, kurios sako, kad labai gerai pažįsta Žuvų vyrą, niekada nenutuokia, kada jų vidus būna priešingas išorei.  Mergelės vyrai išoriškai beveik be emocijų ir nėra per daug ambicingi. Šeiminiuose santykiuose jie dažnai apeliuoja į moters norą ar nuomonę. Tačiau Mergelės vyrai dažnai ieško prie ko prisikabinti, todėl greitai įgrista. Kita vertus, šio ženklo vyrai sugeba išgyventi tikrus jausmus. Vyrų Dvynių kūnuose dažnai apsigyvena dvi visiškai skirtingos asmenybės. Tačiau būtent įvairiapusiškumas ir padeda Dvyniams siekti kūrybinių aukštumų. Tačiau bendrauti su jais – išbandymas ne silpniems žmonėms. Dvynių vyrai, nepaisant jų subtilios išvaizdos, geri meilužiai, tačiau tikėti jų žodžiais beprasmiška. Jie labai greitai pamiršta, apie ką kalba aistros proveržiais. Todėl užmegzti su jais tvirtus ir ilgalaikius santykius galima tik įdėjus labai daug pastangų ir po gana ilgo laiko tarpo.

REKLAMA
REKLAMA



Ožiaragiai mėgsta pakalbėti. Tačiau būtent su šio ženklo vyrais galima atrasti pastovumą ir stabilumą. Nors Ožiaragis atidžiai išklauso kitų problemas ar bėdas, padėti neskuba.

O Avino, Jaučio ir Šaulio vyrų didžiausias trūkumas – kvailas užsispyrimas, kai jiems nieko neįmanoma įrodyti. 

Vienas iš tolerantiškiausių partnerių daugumai moterų yra Svarstyklių vyras. Būtent dėl jo santūrumo, tolerancijos, ramumo, galima tikėtis sutarimo. Ir tai, kad jis niekados netaps tironu savo artimiems žmonėms.

Skorpionai retai išsiskiria dosnumu, o tai didelis minusas jau santykių pradžioje. Liūtas linkęs išsirinkti tokią partnerę, kuri keltų aplinkinių pavydą ir pamalonintų jo savimeilę. Todėl jam labai sunku įtikti. Kaip ten bebūtų, bet Zodiako ženklas – puikus sufleris painiuose įvairaus charakterio žmonių santykiuose.

Jeigu pasirinksite Vandenį – pati kalta, nes jis toks nenuspėjamas, kad per valandą gali pakeisti visų Zodiako ženklų charakterius, o gali visus metus nesikeist. Viskas tik Jūsų rankose. Kokia Jūs – toks ir jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų