REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvoje sportuoja tik kas 10-tas gyventojas, o moterys tai daro net 4 kartus rečiau nei vyrai. Tačiau sportas gali būti ne tik naudingas, bet smagus bei madingas užsiėmimas!

Lietuvoje sportuoja tik kas 10-tas gyventojas, o moterys tai daro net 4 kartus rečiau nei vyrai. Tačiau sportas gali būti ne tik naudingas, bet smagus bei madingas užsiėmimas!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tuo įsitikinusi žinoma stilistė Agnė Skripkinaitė ragina dailiosios lyties atstoves pamiršti vyraujančius stereotipus – sporto mada šiuo metu yra viena populiariausių ir ja seka net žymiausi dizaineriai. Na o šeštadienį atviroje vienos dienos „Sportland ir Impuls treniruočių stovykloje“ visas dailiosios lyties atstoves užsikrėsti sporto virusu kvietė ir žinomos Lietuvos scenos gražuolės: pasipuošusios stilinga sportine apranga, prakaitą liejo dainininkės Idrė Burlinskaitė ir Baiba Skurstenė, „Mis Lietuva 1996“ Sandra Chlevickaitė.

REKLAMA

„Galima drąsiai teigti, jog sportas šiuo metu yra labai madingas, o sportinio stiliaus elementai yra trokštami ne tik sporto salėje, bet ir kasdienėje ar net puošnioje aprangoje – tai įrodo ir neseniai praūžusios mados savaitės, – sako stilistė ir mados žurnalo „Fmag“ vyr. redaktorė Agnė Skripkinaitė. – Net pasaulio stileivos pakvaišusios dėl sporto mados – įsivaizduokite, kokia atgaiva prie suknelės apsiauti ryškiaspalvius sportinius batelius vietoj kojas kankinančių aukštakulnių!“ – tikino A. Skripkinaitė. Norinčioms neatsilikti nuo mados tiek sporto salėje, tiek ir gatvėje, stilistė siūlo rinktis kuo ryškesnes spalvas ir nevengti aksesuarų: plaukų juostelių ar riešinių. A. Skripkinaitė taip pat atkreipia dėmesį, kad šį sezoną klasikinius švarkelius keičia sportiniai.

REKLAMA
REKLAMA

„Ryškios spalvos vis dar laikosi sporto mados olimpo viršūnėje, tačiau šių metų kolekcijos pasipildė ir pastelinėmis spalvomis: švelnia persikine, blukinta žalia, violetine, prigesusia rožine bei žydra. Taigi, pavasarį sporto sales ir parkus užplūs moterys, derinančios ypač ryškias spalvas su pastelinėmis, nepamiršdamos įterpti ir geometrinių raštų, kurie šį sezoną ypač madingi“, – sakė „Sportland“ rinkodaros vadovė Justina Barauskaitė.

Treneriai pastebi, kad moterims ypač reikia paskatinimo ir motyvacijos, todėl jos dažniau renkasi grupinius sporto užsiėmimus: matydamos aplink daugiau plušančių žmonių, jos įgauna daugiau pasitikėjimo savimi – „jeigu gali kiti, vadinasi, galiu ir aš“. Na o sportuoti pasipuošus stilinga apranga – dar smagiau!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų