REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš Lvovo grįžo jungtinė Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos „TINKLAS“ tinklinio veteranų komanda, dalyvavusi XIII tarptautiniame tinklinio veteranų turnyre, skirtame Lvovo tinklininkų O.Kalitievskovo, B.Sadirovo ir P.Džurinskovo atminimui, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl sudėtingos situacijos Ukrainoje šis turnyras buvo kitoks nei ankstesni – tylos minutė žuvusių pagerbimui bei Ukrainos himno giedojimas atidarymo metu, rimtis žaidėjų veiduose. Į Lvovą neatvažiavo Maskvos, Minsko, Rygos ir Daugpilio komandos. Netgi pastovūs turnyro lyderiai Kijevo „Furšet“ komados vyrai nesurizikavo palikti vienų šeimų.

REKLAMA

„Į Ukrainą atvykome įtemptu laiku: sienos uždarytos, keliuose laukė padangų barikados, - pasakoja komandos „Tinklas“ kapitonas Rolandas Gilys. - Tačiau Lvovą pasiekėme sėkmingai, prieš pat mus atidarė sieną, o pačiame Lvove pasakius, kad esame iš Lietuvos, padangas nuo kelio akimirksniu nurinko. Apie tai kas vyksta kalbėjo visi: banko darbuotoja, taksistas, žmonės gatvėje. Visur transliavo reportažus iš Maidano, Ukrainos Rados, o paraleliai rodė 1991 metų sausio 13 dienos Vilniaus įvykius. Ukrainiečiai dėkojo, kad atvykome, kad šitokiu būdu juos palaikome.“

Tarp šešių komandų „Tinklas“ užėmė antrą vietą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų