REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Gausite žinią, jei ieškote teisybės, bylinėjatės arba laukiate naujienų iš aukštesnės institucijos ar užsienio. Nuotaiką gali praskaidrinti nepažįstami žmonės, nauji gerbėjai, apsilankymas įdomiame renginyje.

Avinas Gausite žinią, jei ieškote teisybės, bylinėjatės arba laukiate naujienų iš aukštesnės institucijos ar užsienio. Nuotaiką gali praskaidrinti nepažįstami žmonės, nauji gerbėjai, apsilankymas įdomiame renginyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Iš ryto tikėtinas keistas silpnumas, galbūt kamuos pagirios. Gal ruošitės kur nors vykti studijų ar verslo reikalais, dalyvauti konkurse? Tam tinkama popietė. Galite susitikti su nepažįstamu gerbėju, suregzti meilės intrigą internete.

REKLAMA

Dvyniai Ryte galimi nesusipratimai bendraujant, tačiau vakare nusimato šaunus susibūrimas, kolektyvinis renginys. Gali būti, kad plykstelės simpatijos, flirtai.

Vėžys Noriai ir daug bendrausite, organizuosite, imsitės lyderio vaidmens, atsakomybės ar pan. Tai išties nesunku, kai aplinkui yra žmonių, galinčių ir norinčių draugauti, bendradarbiauti.

Liūtas Nuslūgs įtampa, kuri lydėjo darbe ar asmeniniame gyvenime. Atsiras daugiau laiko mintims, svajonėms. Galbūt sugalvosite, ką daryti su savo jausmais, aistromis. Gali išsispręsti slapta psichologinė problema.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Turėsite daug rūpesčių. Ryte pasitaikys nesklandumų tvarkant praktinius, komercinius reikalus. Tačiau vėliau viską atpirks pasiektas rezultatas. Vakaras bus dosnus. Nudžiugins gautas pažadas ar atsakymas į jūsų jausmus.

Svarstyklės Šiandien turėsite ką veikti, jei tvarkote pinigų reikalus, galvojate apie verslo modernizavimą. Galima nauda iš nuomos, smulkios komercijos, amatų. Jei norite išlošti pirkdami ar parduodami, bandykite išsiderėti nuolaidą.

Skorpionas Tikėtina, kad staigmenų pateiks draugai, kolegos, tačiau jums tai mažai rūpės. Tai gera diena savęs pažinimui, dvasiniam apsivalymui. Stenkitės įveikti savo silpnybes, pasyvumą. Pasidomėkite artimų žmonių nuotaikomis bei planais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Ši diena žada sėkmę meilėje, scenoje. Kasdieniai darbai judės kažkaip smagiai, be įtampos. Santykiai su priešingos lyties asmenimis bus žaismingi. Tikėtinas pasimatymas, per kurį gali pasikeisti apie kažką susikurtas įspūdis.

Ožiaragis Palanku derėtis, tartis dėl įsidarbinimo, mokėjimų, atsiskaitymų, medicinos reikalų. Gali tekti aiškintis dėl nedidelių nuostolių ar nepriemokų. Pasistenkite, kad jūsų argumentai skambėtų įtikinamai.

Vandenis Šiandien būsite darbštūs ir dalykiški. Jums pavyks patraukti į savo pusę asmenį, kuris nelabai pasitikėjo jumis, ne itin vertino ar pan. Puiku, jei išvien su jumis veiks bendraminčiai, partneriai. Parodykite, kad vertinate jų pastangas, idėjas.

Žuvys Gali tekti skubiai tvarkyti reikalus, susijusius su mokesčiais, draudimu, alimentais, akcijomis. Tikriausiai itin domins psichologija, erotika. Galite imtis konkrečių žygių, kad ką nors suviliotumėte. Lydės sėkmė.

Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų