• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Paskutinis iš apsisprendusiųjų tapti oficialiu pretendentu į kandidatus prezidento rinkimuose žinomas Kauno verslininkas Vladas Lašas į Vyriausiąją rinkimų komisiją (VRK) priduoti dokumentų šiek tiek pavėlavo.

Paskutinis iš apsisprendusiųjų tapti oficialiu pretendentu į kandidatus prezidento rinkimuose žinomas Kauno verslininkas Vladas Lašas į Vyriausiąją rinkimų komisiją (VRK) priduoti dokumentų šiek tiek pavėlavo.

REKLAMA

Tai neturėjo nieko nustebinti, nes apsisprendęs tapti pretendentu V. Lašas į VRK atvyko paskutinę pareiškimų priėmimo dieną, iki komisijos darbo laiko pabaigos likus vos trims minutėms.

„Kiekvienas lašas yra svarbus“, – byloja šūkis ant pretendento vizitinės kortelės.

Pretendentui priminus, kad apsisprendė tik paskutinę akimirką, jis savo šūkį kiek patobulino. „Kartais paskutinis lašas būna pats svarbiausias. Prieš porą savaičių kalbėjau su jaunu žmogumi, kurio nuomonę labai gerbiu. Pasakiau jam: „Rinkimuose bus daug kandidatų, turite gerą pasirinkimą“, o man atsakė „Ne“. Tada pagalvojau, ką galiu pats padaryti. Pats jaunimas kol kas to negali“, – šypsojosi V. Lašas.

„Manau, kad dabar yra puiki proga bendromis jėgomis pasišnekėti apie Lietuvos ateities viziją, strategiją, surinkti geriausias mintis ir įpareigoti tą laimėsiantį rinkimus įgyvendinti geriausias idėjas“, – kalbėjo po atliktos procedūros V. Lašas.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, nejaugi nesitiki laimėti rinkimų, pretendentas tikino, kad mielai apsiimtų įgyvendinti tas mintis. „Esu įsitikinęs, kad ateitis yra geresnė, negu ją matome. Lietuvoje galime sukurti pavyzdį pasauliui, tereikia suburti Svajonių komandą ne tik sporte, bet ir politikoje bei versle. Mums tokių komandų labai reikia, – kalbėjo V. Lašas. – Noriu pasidalinti mintimis ir idėjomis, kurios yra vertos įgyvendinimo. Daug pasaulyje dalykų yra susijusių, nemanau, kad politika yra kažkas išskirtinio. Daugelis dalykų – tai bendražmogiška patirtis, kurią reikia taikyti ir politikos srityje. Žmonės turėtų dažniau keistis savo patirtimi“.

REKLAMA

V. Lašo teigimu, Lietuva turėjo puikią politinę komandą prieš dvidešimt metų. „Ji per mažai pasikeitė. Todėl organizacijos, galinčios paskatinti jaunimą grįžti į Lietuvą, turėtų imtis atsakingų darbų, – kalbėjo pretendentas. – Manau, kad kas nors turi atstovauti aktyviam jaunimui, akademiniam pasauliui, verslui.“

Paklaustas, kaip įsivaizduoja dabartinę politikos Svajonių komandą, pretendentas pabrėžė, kad ją sudaryti turėtų daugelyje sričių laimintys, savo iniciatyvomis rodantys pavyzdį žmonės. Vėliau V. Lašas atkreipė dėmesį, kad šiuolaikinis jaunimas turi labai daug gerų minčių.

„Mano kandidatavimas yra susijęs su jaunimu. Noriu sudaryti jam sąlygas aktyviau dalyvauti valstybės politikos kūrimo procese“, – sakė pretendentas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų