• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Palankus metas: sugebėsite bet kokią situaciją pakreipti sau naudingai. Įsiklausykite į šiandien išgirstus dalykus, atkreipkite dėmesį į gautus pasiūlymus – tai perspektyvu. Raskite laiko ilgiau pabūti su mylimu asmeniu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nesiskubinkite, dažniau nusileiskite tiek darbe, tiek namie. Beje, darbe nepervarkite (vis vien naudos bus mažai), verčiau labiau pasirūpinkite namais, šeima.

REKLAMA

Dvyniai Būsite suprasti ir paremti. Ieškokite sąjungininkų. Nepriimkite svarbių sprendimų neišklausę kitų nuomonės. Pasistenkite, kad sutuoktinis atsidurtų jūsų dėmesio centre – tai meilės metas.

Vėžys Atsipalaiduokite, viskas tik į gera. Labiau vertinkite tą gera, kurį jau esate pasiekę. Tai naudingų darbų metas, neturite nuliūsti dėl galimų kliuvinių, nesklandumų.

Liūtas Palankus metas, kai bet kokie veiksmai duoda apčiuopiamos naudos. Tai geras laikas užmegzti partneriškus ryšius, ypač su užsieniečiais. Nepraleiskite progos nudžiuginti kad ir maža dovanėle sutuoktinio, geras laikas kartu nueiti į kavinę, restoraną.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Esate kiek įsitempę ir linkę be reikalo nerimauti. Nepervarkite, sunkių darbų nesiimkite. Jums reikia sulaukti savojo laiko.

Svarstyklės Spręskite santykių su kolegomis, partneriais, priešais, konkurentais problemas – rasite išmintingų kompromisų. Tiktų ieškoti asmenų, organizacijų, galinčių jus paremti, paskelbti jūsų idėjas, veiklą.

Skorpionas Laikas tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, tiesa, nedera demonstruoti kategoriškumo. Galite gauti naudingos informacijos, parankių pasiūlymų, susijusių su veikla. Labiau paisykite jus mylinčio asmens poreikių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Tik neskubėkite – draugų padedami sutvarkysite svarbų reikalą. Tačiau nepersistenkite, nedarykite nieko, ko nesinori. Neapribokite savo laisvės. Nebus sunku užmegzti pažintis – tiek draugiškas, tiek romantiškas: aplinkinius maloniai intriguosite.

Ožiaragis Be galo romantiška diena. Niekur neskubėkite, ką galite, atidėkite net penktadieniui. Svarbų sprendimą priimkite tik įsiklausę į savo nuojautas. Šiandien svarbiau daugiau dėmesio skirti savo jausmams.

Vandenis Aktyviai veiklai puikus laikas: greitai sugebėsite rasti reikalingą žmogų, gauti naudingos informacijos ir pritarimą. Tvirtinkite svarbius dokumentus, pasinaudokite šios dienos pasiūlymais. Atsitiktinė pažintis gali virsti romantišku jausmu.

Žuvys Susitelkite: galite išsiveržti į priekį, nugalėti konkurentus. Tiesa, skubėti neverta, ši diena lems ilgalaikius įvykius, tad sprendimai turi būti apgalvoti, o rizika pagrįsta.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų