REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nepriklausomybės Akto signataras Rolandas Paulauskas ketvirtadienį tapo oficialiu pretendentu į kandidatus prezidento rinkimuose.

REKLAMA
REKLAMA

Pateikiant dokumentus Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) nariams užkliuvo faktas, kad pretendentas savo kandidatūrą kelia paprašytas iniciatyvinės grupės. Apie šią grupę nebuvo pateikta jokių dokumentų. Tačiau situacija išsisprendė – kandidatas kelia save pats.

REKLAMA

Baigus oficialią procedūrą R. Paulauskui kilo klausimas, ar rinkimų kampanijos metu reikia rinkti visus čekius už kurą. VRK atsakymas buvo, kad reikia rinkti visus čekius, o dar geriau yra visada atsiskaityti mokėjimo kortele.

Išgirdęs žurnalistų klausimą, kuo yra geresnis už kitus pretendentus, R. Paulauskas tik nusijuokė.

„Ar esu geresnis, spręs rinkėjai, – sakė R. Paulauskas. – Pasakysiu savo penkias pozicijas, už kurias jie balsuotų, atiduofami savo balsus už mane. Aš esu už žemę, už litą, už įprastus vyro ir moters, vaikų ir tėvų santykius, aš sakau: „Nei į Rytus, nei į Vakarus dabar ir visada.“ Lietuva yra vienintelė vieta pasaulyje, kur mes turime šeimininko teisę. Saugokime šitą teisę. Ją lengva prarasti, bet sunku susigrąžinti“, – pasakė R. Paulauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų