REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon“ pranešė pristatanti savo ploniausią, 30 kartų artinantį skaitmeninį fotoaparatą „PowerShot SX700 HS“. Pasak gamintojų, šiame fotoaparate suderintos „Canon“ objektyvų naujovės su plonu ir kompaktišku korpusu.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad šis fotoaparatas sukuria ryškias, aukštos kokybės nuotraukas ir gyvus „Full HD“ raiškos 60p vaizdo įrašus. Fotoaparate integruota belaidžio ryšio ir NFC atpažinimo funkcija.

REKLAMA

„PowerShot SX700 HS“ turi vos 34,8 mm storio korpusą ir 30 kartų optiškai artinantį objektyvą. Plataus kampo 25 mm objektyvas yra lankstus, todėl galima įamžinti gražų kraštovaizdį, o didelis židinio nuotolis suteikia galimybę detaliai perteikti toli esančius objektus. „Canon“ „ZoomPlus“ technologija skaitmeniniu būdu išplečia fotoaparato artinimo gebą iki 60 kartų, tačiau leidžia išlaikyti visos raiškos vaizdo kokybę. Funkcija „Zoom Framing Assist“ padeda išlaikyti objektą kadre, kai naudojama teleobjektyvo artinimo funkcija, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

„PowerShot SX700 HS“ veikia „Canon“ HS sistema, kuri apima „Canon“ procesorių DIGIC 6 ir jautrų 16,1 megapikselio CMOS jutiklį. „Canon“ optinis vaizdo stabilizatorius su išmaniąja vaizdo stabilizavimo technologija užtikrina, kad nuotraukos būtų ryškios ir aiškios. Prisitaikydamas prie aštuonių skirtingų aplinkos tipų išmanusis vaizdo stabilizatorius ištiria planuojamą pagauti kadrą ir automatiškai pritaiko stabilizavimo režimą, todėl nuotraukos bei vaizdo įrašai yra ryškūs ir stabilūs.

Pranešama, kad „Mobile Device Connect“ mygtukas suteikia greitą prieigą prie išmaniųjų telefonų arba planšetinių kompiuterių ir leidžia dalintis nuotraukomis socialiniuose tinkluose, tarp jų „Facebook“, „Twitter“ bei „YouTube“. Naudojant NFC artimojo ryšio funkciją, fotoaparatą galima susieti su įrenginiu – tiesiog sujungus du įrenginius ir specialioje „Canon“ programėlėje „CameraWindow“ pradėjus bendrinimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tarp naujų „Wi-Fi“ ryšio funkcijų – ir nuotolinis fotografavimas naudojant išmaniuosius telefonus. Pasak gamintojų, tai puikus pasirinkimas, kai fotografas nori būti bendroje nuotraukoje. Taip pat, naudojantis „Image Sync“, galima sukurti atsarginę vaizdų kopiją – ši funkcija teikia galimybę belaidžiu būdu perkelti nuotraukas į debesijos atmintines įskaitant ir „CANON iMAGE GATEWAY“, „Flickr“, „Google Drive“ bei tiesiogiai į savo kompiuterį. Be to, vartotojams, norintiems atminti, kur buvo padaryta kiekviena nuotrauka ar vaizdo įrašas, „PowerShot SX700 HS“ funkcija „GPS via Mobile“ gali pažymėti kiekvieno kadro vietą.

REKLAMA

Pasak gamintojų, su „PowerShot SX700 HS“ galima filmuoti 1080p „Full HD“ raiškos vaizdo įrašus. Į „PowerShot SX700 HS“ įtaisytas filmavimo mygtukas, kuriuo fotografavimo režimas perjungiamas į filmavimo režimą. Vaizdas filmuojamas 60 k./sek. sparta su aukštos kokybės erdviniu garsu. Penkių ašių patikslintasis dinaminis vaizdo stabilizatorius išlaiko įrašų stabilumą. MP4 formatu įrašytus vaizdo įrašus galima iškart peržiūrėti įvairiausiuose įrenginiuose arba įkelti į socialinius tinklus ir pasidalyti su draugais.

Funkcija „Hybrid Auto“ prieš kiekvieną nuotrauką automatiškai įrašo 4 sekundes veiksmo ir dienos pabaigoje visus įrašus sujungia į vieną filmą, trumpesnį dienos akimirkų įrašą, priminsiantį visus nuotykius, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų