• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Paskutinės NKL reguliaraus sezono savaitės geriausio krepšininko titulas keliauja į Šilutę. Prie šiame sezono tokių pripažinimų sulaukusių Tomo Lekūno (įpusėjus sezonui išvyko į LKL) bei Arno Kazlausko prisijungė ir jų komandos draugas Evaldas Šaulys. 20-metis 196 cm ūgio puolėjas svariausiai prisidėjo prie dviejų iš eilės „Šilutės“ pergalių, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį (02.14) pajūrio ekipa išvykoje rezultatu 80:75 įveikė Kauno „JAZZ-KTU“ krepšininkus, o šeštadienį (02.15) savo arenoje 80:69 patiesė vienus čempionato lyderių Joniškio „Delikatesą“. Po šių pergalių Gintauto Vileitos auklėtiniai liko aštuntoje NKL turnyro lentelės vietoje ir pirmajame atkrintamųjų varžybų etape užsitikrino aikštelės pranašumą.

REKLAMA

Rungtynėse su „JAZZ-KTU“ E. Šaulys pelnė 25 taškus, atkovojo 5 ir perėmė 1 kamuolį, išprovokavo 6 varžovų pražangas ir surinko 25 naudingumo balus.

Savų žiūrovų akivaizdoje E. Šaulyts buvo dar naudingesnis. Į „Delikateso“ krepšį puolėjas įmetė 22 taškus, atkovojo 9 atšokusius kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, perėmė 2 kamuolius, išprovokavo 4 varžovų pražangas ir aikštę paliko su 32 naudingumo balais.

Kiti pretendentai į geriausio NKL savaitės žaidėjo titulą buvo Lukas Lekavičius (Kauno „Žalgiris-2“), Darius Tarvydas („Mažeikiai“), Julius Kazakauskas („Trakai“), Paulius Abramavičius (Šakių „Zanavykas“), Arnas Kazlauskas („Šilutė“), Viktoras Chodosovsksi (Klaipėdos „Nafta-Universitetas“), Lukas Pipiras („Radviliškis-Juodeliai“) ir Osvaldas Mačernis (Molėtų „TiuMenas-Ežerūnas“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų