REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon“ šiandien pranešė pristatanti EOS 1200D – naują pradedantiesiems skirtą skaitmeninį veidrodinį fotoaparatą. Pasak gamintojų, jis sukurtas vartotojams, pirmą kartą naudojantiems skaitmeninį veidrodinį fotoaparatą ir norintiems įspūdingų rezultatų iš karto.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad EOS 1200D yra pirmasis „Canon“ modelis, parduodamas su mobiliesiems įrenginiams skirta „EOS Companion“ programėle, siūlančia naudingų patarimų ir pamokų, padėsiančių išnaudoti visas fotoaparato galimybes.

REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, naujos programos „EOS Companion“ ir vartotojo vadovo pagalba fotokameros naudotojai lengvai perpras fotoaparato mygtukų išdėstymą ir funkcijas. Programėlės dalyje „Inspire“ (įkvėpimas) gausu specialistų pamokų ir praktinių pratimų, padėsiančių pamažu įgyti fotografavimo įgūdžių. Programėlėje taip pat yra trukdžių šalinimo vadovas, pateikiantis naudingų patarimų, kaip pagerinti nuotraukų kokybę ir išvengti dažniausiai pasitaikančių problemų, kaip neryškios arba perkrautos nuotraukos, taip pat patarimų, kaip fotografuoti žmones ar kraštovaizdžius.

REKLAMA
REKLAMA

EOS 1200D naudoja 18 megapikselių APS-C CMOS jutiklį, „Canon“ DIGIC 4 procesorių, 9 taškų automatinio fokusavimo sistemą. Nepertraukiamo fotografavimo režimu vaizdus galima fiksuoti iki trijų kadrų per sekundę sparta. Išmanusis automatinis aplinkos parinkimo režimas („The Scene Intelligent Auto mode“) automatiškai parenka geriausią fotoaparato nuostatų derinį.

Pranešama, kad EOS 1200D kokybiškai filmuoja „Full HD“ raiška (1080p). Daugybė lengvai naudojamų valdiklių, leidžiančių valdyti išlaikymą, fokusavimą ir garso lygį, vystantis įgūdžiams teikia vis daugiau laisvės kūrybingai filmuoti. „Video Snapshot“ režimu galima įrašyti trumpų vaizdo siužetų, automatiškai sujungiamų fotoaparate, ir sukurti vientisą įvykio vaizdo įrašą, sakoma pranešime. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų