• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Viskas, kas vyksta, yra tik gyvenimo pamokos. Jei šiandien kas nors nepavyks, nieko baisaus, svarbu, kad suvoktumėte, kam to reikia. Palankus metas taikytis ir atleisti galbūt dažnai tik tariamas skriaudas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Laukia pasisekimas, tad bendrauti ir reikalus tvarkyti nebus sunku. Galite sulaukti netikėto aukšto asmens užtarimo, net piniginės paramos.

REKLAMA

Dvyniai Atsirinkite tik svarbiausius reikalus ir jokių viršvalandžių – šiandien svarbu daugiau dėmesio skirti namams, šeimai. Būkite atidesni, pagarbesni tėvų, ypač motinos, nuomonei.

Vėžys Jūs nenustygstate vietoje, bet ir įvykių tempas greitėja. Kvieskitės į namus geriausius šeimos draugus ir kibkite į darbus.

Liūtas Tylos, poilsio ir ramybės metas, netinkamas tvarkyti reikalus. Praleiskite šią dieną savo malonumui.

Mergelė Viskas klostosi puikiai, tiktai nereikia persistengti. Spręskite bendravimo problemas dabar – vėlesnėmis dienomis bus sunkiau paaiškinti jūsų poziciją, norus ir pan. Palankus laikas pirkiniams.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės Verta tvarkyti finansinius reikalus – neatidėkite to kitoms dienoms. Šiandien palanku pirkti dovanas. Būkite linksmesni ir mielesni bendraudami su savo antrąja puse.

Skorpionas Darotės žvalesni, ir daug kas ima teikti pasitenkinimą. Tačiau šiandien nereikia labai blaškytis tvarkant dalykinius reikalus. Daugiau pabendraukite su savo artimaisiais.

Šaulys Aktyviam reikalų tvarkymui ne pats geriausias metas, nebent jūsų rūpesčiai būtų susiję su namais, šeima, paveldėjimo atgavimu. Būtų puiku, jei galėtumėte likti namie ir svarbesnius reikalus sutvarkytumėte telefonu, internetu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Tai nuoširdumo metas. Jums viskas sklandžiai klojasi. Ir tai bus palankiausia diena šią savaitę – negaiškite laiko.

Vandenis Tinka spręsti problemas, susijusias su jūsų veikla, nesutarimus darbe – vėlesnės dienos tam jau nebus palankios. Beje, ar esate pareigingi savo šeimai? Pamėginkite ištaisyti padarytas bendravimo klaidas.

Žuvys Likite ramūs ir taikūs, neskubėkite, ir diena praeis sklandžiai. Tarkitės, derėkitės – aplinkiniai supras jus teisingai. Tai santarvės atgavimo laikas namuose – daugiau meilės ženklų skirkite savo antrajai pusei.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų