REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

P. Gražulis: gal B. Vėsaitė supyko, kad atsisakiau nugarą pirtyje pakasyti?

Priekaištus dėl jo elgesio per komandiruotę Strasbūre politikas vadina absurdu

Seimo narys Petras Gražulis, pagarsėjęs kaip aršus kovotojas prieš netradicinės orientacijos žmones, vėl atsidūrė dėmesio centre.

Seimo narys Petras Gražulis, pagarsėjęs kaip aršus kovotojas prieš netradicinės orientacijos žmones, vėl atsidūrė dėmesio centre.

REKLAMA

„Lietuvos ryto“ televizija pranešė, kad pirmą kartą į Europos Tarybos Parlamentinę Asamblėją Strasbūre nuvykęs politikas negailėjo liaupsių Rusijos įstatymams, draudžiantiems propaguoti homoseksualizmą. Esą politiko elgesys nustebino užsienio politikus, o kartu važiavusius Lietuvos parlamentarus vertė raudonuoti iš gėdos. Tačiau P. Gražulis naujienų portalui balsas.lt sakė, jog nieko panašaus nebuvo ir negalėjo būti, o apie jį skleidžiami tikrovės neatitinkantys gandai.

„Absurdas. Aš nė vieno pranešimo ten nedariau, jokio parašų rinkimo nebuvo. Ir G. Ziuganovo (Genadijus Ziuganovas – Rusijos Komunistų partijos lyderis – red. past.) net nebuvo delegacijoje“, – sakė politikas.

REKLAMA
REKLAMA

„Jiems gal visur vaidenasi rusai – kaip konservatoriams, taip ir jiems pradėjo vaidentis. Gal su Europos Parlamento pirmininku Martinu Schulzu sumaišė? Aš su juo kalbėjau. Gal jis jiems panašus į G. Ziuganovą? Gal nelabai juos skiria?“ – svarstė P. Gražulis.

REKLAMA

Į portalo žurnalistų klausimą, kodėl kažkam reikėtų skleisti apie jį gandus, P. Gražulis atsakė: „Matyt, Birutė Vėsaitė įsimylėjo. Atsisakiau kartu eiti į pirtį nugarą pakasyti, tai ir prirašė visokių nebūtų dalykų“.

„Ji labai kvietė eiti kartu, o ten visi nuogi. Aš pagalvojau, jeigu ten propaguoja homoseksualius santykius, tai ką aš žinau. Pabijojau eiti. Ten tik nuogiems galima būti, kitaip neįleidžia. Plikutėlis kaip Adomas. Moderni pirtis, atitinkantis visus ES reikalavimus pirčių kompleksas. O aš dar ne visai prisitaikęs prie tokių ES reikalavimų, ir pagalvojau „galas žino“, – paprašytas pakomentuoti plačiau, pasakojo P. Gražulis.

REKLAMA
REKLAMA

„Ėjo (į pirtį) visi, išskyrus mane, visa delegacija. B. Vėsaitė kaip delegacijos vadovė ir pakvietė visus. O aš nusprendžiau pasirinkti kultūrinę programą – miestą apžiūrėjau, po Baden Badeno pilis pavaikščiojau. Galvojau, ko aš ten kutensiuosi 4 valandas pirty“, – pridūrė jis.

Paklaustas, kodėl mano, jog krito į akį Lietuvos delegacijos vadovei B. Vėsaitei ir kodėl ji vėliau galėjo supykti, politikas atsakė: „Atrodo, buvo neabejinga – kelionėje ir taurę siūlė, ir labai mielai bendravo. O paskui gal užpyko, kad atsisakiau nugarą pirty pakasyt“...

Kaip skelbia žiniasklaida, kartu su P. Gražuliu Strasbūre buvusi socialdemokratė B. Vėsaitė sakė, kad dėl kolegos elgesio jautėsi nepatogiai ir svarstė, kad P. Gražuliui Strasbūre ne vieta.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų