REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Sharp“ parodoje „ISE 2014“ pranešė pradedanti prekybą antrosios kartos „BIG PAD“ serijos sensoriniais monitoriais. Pasak gamintojų, daugelyje komercinio ir viešojo sektoriaus sričių „BIG PAD“ monitorius galima naudoti kaip mokomąsias ir pristatymų priemones arba kaip interaktyviąją darbo erdvę.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad pristatytieji naujos kartos „BIG PAD“ monitoriai turi naujų funkcijų. Pavyzdžiui, jie leidžia tuo pat metu rašyti keturiems vartotojams, o informacija galima dalintis su susirinkimo dalyviais, kurie dalyvauja jame nuotoliniu būdu. Tai yra puikus grupinio darbo metodas, leidžiantis pasiekti didesnį darbo efektyvumą, kuomet būtini daugelio dalyvių turimi duomenys. Uždaviniai, sprendžiami, panaudojant vieną, bendrą interaktyviąją lentą, irgi yra atliekami daug greičiau ir efektyviau.

REKLAMA

Bendradarbiavimui užtikrinti naujuose „BIG PAD“ monitoriuose tuo pat metu belaidžiais jutikliniais rašikliais gali rašyti keturi vartotojai. Kiekvieno jutiklinio rašiklio profilis, įskaitant pasirinktą spalvą, atpažįstamas nepriklausomai. Naujųjų „BIG PAD“ monitorių ekranas yra patobulintas, padidintas jo atsparumas pirštų atspaudams, įbrėžimams bei šviesos atspindžiams. Jis gali tuo pat metu atpažinti iki dešimties prisilietimo taškų, sakoma „Sharp“ pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Tam, kad rašyti „BIG PAD“ monitoriuje būtų geriau, belaidžiai jutikliniai rašikliai turi integruotą spaudimo jėgos jutiklį, kuris užtikrina didesnę rašiklio kontrolę ir naujos informacijos užrašymo tikslumą. Patogesnį rašiklio valdymą garantuoja ir trys papildomo valdymo mygtukai, įskaitant ir puslapių vertimo pirmyn bei atgal mygtuką.

Skelbiama, kad dėl greitesnio įsijungimo naujieji „BIG PAD“ monitoriai yra parengti darbui vos tik įjungus elektros maitinimą. Tai pravartu darbo grupėms, dinamiškai dirbančioms besikeičiančiomis sąlygomis, kurių susirinkimai šaukiami nenumatytose, išskirtinėse situacijose. Be to, neprijungus monitoriaus prie išorinio kompiuterio, siūlomos naujos funkcijos: integruotos lentos funkcija, užprogramuotos prezentacijos rodymo režimas ir multimedijų grotuvas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, „BIG PAD“ monitoriuose taip pat yra naujas jutiklinių funkcijų meniu, esantis ekrano rėmo priekyje. Jo dėka galima greitai pakeisti signalo šaltinį ir reguliuoti garsą, panaudojant ant prietaiso arba ant jo nuotolinio valdymo pultelio esančius mygtukus. Nauji priekyje esantys garsiakalbiai užtikrina švaresnį garsą.

Tam, kad grupės nariai galėtų gerai bendradarbiauti, nepriklausomai nuo jų buvimo tuo metu vietos, „BIG PAD“ monitoriai leidžia lengvai belaidžiu būdu persiųsti duomenis, panaudojant „Touch Display Link 2.0“ programą. Programa leidžia persiųsti visą informaciją tarp „BIG PAD“ monitoriaus ir planšetinio kompiuterio, tradicinio kompiuterio, kitų biurų ir darboviečių, panaudojant vietinį įmonės tinklą. Dvi įvesties lizdų eilės leidžia prijungti „BIG PAD“ monitorių prie beveik visų jutiklinių garso ir vaizdo prietaisų ar kompiuterių, sakoma pranešime.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų