REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Nesivelkite į avantiūras dėl karjeros. Ne pats geriausias laikas siūlyti savo sumanymus šefui. Nebūkite karštakošiški. Derėtų įvykdyti senus pažadus savo vaikams.

Avinas Nesivelkite į avantiūras dėl karjeros. Ne pats geriausias laikas siūlyti savo sumanymus šefui. Nebūkite karštakošiški. Derėtų įvykdyti senus pažadus savo vaikams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Gali pablogėti savijauta, imti skaudėti galvą dėl menkiausio nervinimosi. Tai bus netikęs laikas taikytis su kolega ar kreiptis su prašymu į vadovą. Taip pat venkite įsipareigoti tvarkydami reikalus ir nepykite dėl išgirstų priekaištų.

REKLAMA

Dvyniai Gali pristigti ne tik objektyvumo, galite be reikalo įsivelti į skandalą. Ypač būsite agresyvūs, jei reikės ginti šeimos interesus. Svarbesniems susitarimams netinkamas laikas.

Vėžys Konfliktai, stresai, nesėkmės šiandien bus išvengiami tik dievams. Tad jei jums svarbi ramybė, netvarkykite svarbių reikalų. Vis dėlto mažiau rizikuokite tvarkydami piniginius, mokesčių reikalus ir mažiau pasikliaukite laime.

Liūtas Jausite, kad sėkmė visai šalia, bet jei mėginsite rizikuoti, teks nusivilti: sėkmė paskutinę akimirką išslys iš rankų. Tad nepervertinkite savo įtakos, galimybių, ryšių, būkite saikingesni įsipareigodami: ar terminai įveikiami?

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Daugiau laimėsite, jei atsižvelgsite į aplinkinius, artimuosius – kitaip skandalai, santykių aiškinimaisi neišvengiami. Paisykite darbdavio valios – jokių ginčų, būkite pasiruošę net dalį asmeninių interesų paaukoti.

Svarstyklės Neužsispirkite viską daryti patys – pasinaudokite senais ryšiais ir draugų pagalba. Atsargiau su technika, aštriais daiktais.

Skorpionas Būsite linkę erzintis, nervintis. Tad venkite skubėti, aplinkiniams į akis kristi. Nesileiskite įtraukiami į avantiūras. Nepradėkite darbų, kuriuos reikės greitai užbaigti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Jus gali mėginti išmušti iš balno, tačiau nekeiskite ankstesnių ketinimų, toliau siekite užsibrėžto tikslo, laikykitės užimtų pozicijų. Nepraraskite tikėjimo savimi, net jei šiuo metu nekaip jausitės ir būsite linkę viskuo nusivilti, aklai pasiduoti likimui.

Ožiaragis Labiau taupykite jėgas, laiką ir pinigus. Ne laikas ir ieškoti finansinės pagalbos. Nesiaiškinkite vakare santykių su artimaisiais. Pavyduliauti irgi nepatartina – vargu ar jūs teisūs.

Vandenis Jei negalite šiandien patylėti, bent jau venkite ginčytis ar žadėti, už ką nors laiduoti, kitaip sakant, negadinkite nervų nei sau, nei kitiems. Apdairiau vairuokite automobilį.

Žuvys Šiandien prasminga užsiimti ne veikla, o artimųjų rūpesčiais. Daugiau taikykitės prie partnerių. Beje, tai, ką šiandien slepiate nuo antrosios pusės, gali kaip yla išlįsti iš maišo.

Šaltinis vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų