• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kijeve dingo garsus opozicijos veikėjas Dmytro Bulatovas; anksčiau taip pat minėtas dviejų prezidento Viktoro Janukovyčiaus oponentų pagrobimas, iš jų vienas rastas negyvas.

REKLAMA
REKLAMA

35-erių D.Bulatovas yra Automaidano grupės narys; ši grupė vienija vairuotojus, kurie sutelkia ratuotus žmones protestuoti prieš V.Janukovyčių. Apie D.Bulatovo dingimą ketvirtadienį vėlai vakare pranešė jo žmona, nurodė Kijevo milicija.

REKLAMA

„Bulatovo žmona per advokatą kreipėsi į sostinės miliciją dėl savo vyro dingimo. Dabar mes atliekame atitinkamus veiksmus dėl jo buvimo vietos nustatymo“, – sakė ketvirtadienį sostinės milicijos valdyboje.

Aktyvistai yra „tikrai sunerimę dėl Dmitro Bulatovo dingimo“, sakė kitas Serhijus Kleinas, kitas Automaidano narys, kuris dar minėjo naujienų agentūrai AFP, kad pats ketvirtadienį pasitraukė į Vokietiją; kiti aktyvistai taip pat slapstosi arba išvyksta į užsienį.

REKLAMA
REKLAMA

D.Bulatovas trečiadienį laikraščio „Ukrainska Pravda“ tinklalapyje minėjo, kad jo automobilis ir buto durys buvo apgadintos ir kad jis laukia kitokių represijų.

Iki D.Bulatovo dingimo buvo dingę dar du aktyvistai – Ihoris Lucenka ir Jurijus Verbyckis; spėjama, kad jie buvo pagrobti antradienį. Ketvirtadienį miške netoli Kijevo J.Verbyckis buvo aptiktas negyvas.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų